2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجورین واقعا ارزوی مرگ خودمو دخترمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 68 پست

شاید باهاش رفتار درست نکردی مگه همه بچه هایی که با پدر ومادرشون زندگی میکنن هر روز تفریح ومسافرت وخرید میکنن ،نه واالله تو هر خونه ای دعوا ،بی پولی ،وهزار مشکل دیگه هست شرایط بچه شما نسبت به خیلیا بهتره دخترتون یا بشدت لوسه ،یا سو استفاده گره ،و هیچ رحمی به هیچ کس مخصوصا شما نداره شاید هم مثل پدرش فقط به فکر خودشه ببرش پیش مشاور تا درست تربیت بشه وگرنه وقتی نوجوون بشه نمیتونی از عهدش بربیای انقدرا هم دخترت کوچیک نیست که خالیش نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ؟ با ازدواج مادر حضانت از بین می‌ره دختر عموی من ده ساله ازدواج کرده هنوز پسرش پیشه

شوهر سابقش نخواسته بیاد بچرو ببره ب صدم ثانیه بره دادگاه بهش میدن مگر اینکه اعتیاد یا مشکلات وخیم داشته باشه

چرا بچها اینطوری شدن......دختر ۹ ساله ی منم همینه.....ولی دختر ۱۹ سالمو ۱۶ سالم ی دسته گل....

واقعا چرا منم موندم منم دوتا دخترهام ک ۱۸ و۱۵ هستن عالی حرف گوش کن قانع با مخبت و با درک امان از پسرم ۱۱ سالش شوده درسته خداروشکر بهتر شوده اما اصلا ب پای اینا نمیرسه از بس دقم داد

شوهر سابقش نخواسته بیاد بچرو ببره ب صدم ثانیه بره دادگاه بهش میدن مگر اینکه اعتیاد یا مشکلات وخیم دا ...

اولن که سه

مهر سابق شما همین الان می‌تونه حضانت بگیره 

دومن وقتی مسولیت بچه رو قبول نمیکنه معمولا دادگاه نمی‌ده 

سومن درحالی انجام رابطه های مختلف هست با اثبات به دادگاه نمیتونه بچه رو بگیره