2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجورین واقعا ارزوی مرگ خودمو دخترمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 68 پست

شاید بیش فعال هست 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم تمام تلاشمو میکنم هیچیییی کم نزاشتم بهترین مدرسه بهترین خورد و خوراک بهترین مسافرنا صب تاشب میگ ...

لطفا تحمل کن بازم ادامه بده، تو باید بتونی جای خالی باباشم جبران کنی، از پسش برمیای فقط لطفا خسته نشو

ببخشيد 

ببخشيد دخترت از بس گفتي بابا نداره و بهش زيادي رسيدي لوس شده 

شما مادري در كنار مهرباني اقتدارم بايد داشته باشي 

از صبح بيرونه چه خبره 

دو روزي يك ساعت دوساعت گردش كفايت ميكنه 

و

چون از همون روزی که بهونه گرفت و با گریه به خواسته هاش رسید و شما هم باهاش راه اومدی دیگه این شده واسش یه روش که به خواسته هاش برسه بذارش گریه کنه هرچی جیغ زد و گریه کرد بهش محل نذار خسته میشه و کم کم متوجه میشه دیگه با گریه کردن نمیتونه چیزی رو به دست بیاره اگر خیلی جیغا و گریه هاش اذیتت کردن یه هندزفری بذار که کمتر صداش رو بشنوی که نخوای واکنش نشون بدی مثلا دعواش کنی یا خدایی نکرده بزنیش شاید ما اشتباه راهنماییت کنیم عزیزم واست مقدور بود از یه مشاور کودک هم کمک بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بهونه میگیره خیلی باید درکش کنی با صبر باهاش رفیق بشی ارومش کنی ..بیشتر توجه کن بهش ..

اگرم دیدی لوس بازیه محل نده به کاراش

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

درکت میکنم... دارم از سردرد میمیرم دختر منم ۹ سالشه بداخلاق،لجباز،حتی کارای خودشم نمیکنه،پرتوقع ،حاض ...

چرا بچها اینطوری شدن......دختر ۹ ساله ی منم همینه.....ولی دختر ۱۹ سالمو ۱۶ سالم ی دسته گل....

بنده خدا چرا همچین آرزویی میکنی برای خودت و بچت

یکی از نزدیکان من بچش ۶سالشه انقدر بده انقدر بده پدر همه رو درآورده اول هم مادرخودش روانقدر اذیت میکنه انقدر شر و بی تربیته که حد نداره 

انقدر شر و بی تربیته که بچه های منو که ازش بزرگترن رو هم اذیت میکنه پدر همه رو درآورده یکبار ننش همچین آرزویی نکرده یکبار همچین حرفی رو دهنش نیاورده تازه همه بهش بدهکار هم هستن

اسی  بس کن تو رو خدا

دور از جون سکته میکنی

آروم باش

وابسته بودنش به تو کارو خراب کرده

راه حلش صحبت با مشاور هست

میفهمم چقدر خسته ای عزیزم

اما بگرد و واسه مشکلت یه راه حل درست پیدا کن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
چرا بچها اینطوری شدن......دختر ۹ ساله ی منم همینه.....ولی دختر ۱۹ سالمو ۱۶ سالم ی دسته گل....

آره بچه ها با هم فرق میکنن 

هر کدوم یه تیپ شخصیتی متفاوت دارن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍