2777
2789
عنوان

هفته سومیه که اومدم پیش امام رضا

342 بازدید | 59 پست

امروز هفته سوم از نذر ۷ هفتم هست همین الان داره بارون و شب تولد امام هادی (ع) هست انشالله که همتون حاجت روا بشین هر حاجتی که دارین برآورده بشه به حق امام رضای عزیزم لطفاً برای حاجت دل منم دعا کنید ممنونم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا میکنی . خیلی ساله نرفتم دلم اونجاس . دعا کن حالم خوب شه یه شغل خوب گیرم بیاد و پول دستم ...

انشالله عزیزم همین امشب گره از مشکلاتت باز بشه و به حاجت هات برسی به حق امام رضا 

عزیزم خواهرم حالش خیلی بد سرطان داره دلش خیلی درد می‌کنه تورا به امام رضا شفاشو ازش بخواه .. التماس ...

الهی که همه بیماران شفای روح و جسم بگیرند به ویژه خواهر عزیزتون به حق امام رضا 

اسمم فاطمه توروخدا منم دعا کن که تکلیفم بخیر مشخص بشه دعا کن یه بخت خوب و شغل خوبی نصیبم بشه

واسه سلامتی خواهرم دعا کن خیلی بیماره

و برای مریم ک یه بخت خوب نصیبش بشه ممنونم 🤍🌸

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...