2777
2789

میگن خب جدا شیم پول نداریم خرجی نداریم شوهر کردیم پس واسه چی:/

یا طرف میدونه همسرش دست بزن داره و بچه دار شده و نگهش داشته و داره غر میزنه از دستش:/

اینکه تو خانوم خونه باشی و یکی پول بریزه به پات مال قبل بود که غیرت داشتن نه الان محض اطلاع!و بخاطر همینه که قلدر میشن چون اونا چیزی برا از دست دادن ندارن ولی تو داری!تو وابسته ای!تو حتی توانایی پول دراوردن نداری!حتی زدت هیچ کاری نمی کنی یا کاری از دستت برنمیاد

اگه از خودتون گذشته برا اصلاح کردن شرایط حداقل دختراتونو درست بار بیارید مثل خودتون نباشه لطفا

ادم ناراحت میشه اینارو میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قضاوت کرد 

تو این گرونی بی سر پناهن اگر برن سرکار هم حقوقشون کفاف اجاره خونه و مایحتاجشونو نمیده

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

کلاه سرمون گذاشتن ما پولم دربیاریم شوهر وحشی ادم نمیشهدقت کنید با کی ازدواج کردن و اگه اشتباه کردین ...

ادم نشه ولی میدونه میتونی جدا شی پولتم داری توانایی زندگی دوباره داری 

نمیشه قضاوت کرد تو این گرونی بی سر پناهن اگر برن سرکار هم حقوقشون کفاف اجاره خونه و مایحتاجشونو نمید ...

حداقل انقدر مظلوم نمیشن خانوم ها 

اعصابم خورد میشه اونارو میخونم

چون زندگی سخت شده با این وضع اقتصادی طلاق گرفتن آسون نیست ولی اونیکه شوهرش دست بزن داره نباید بچه ب ...

دیگه باید دید فشار اقتصادی ادمو له میکنه یا شوهر وحشی

حداقل انقدر مظلوم نمیشن خانوم ها اعصابم خورد میشه اونارو میخونم

منم مادرم همچین شرایطی داشت با اینکه خودشم بیچاره سرکار میرفت و سرپناه داشتیم و یه چیزایی رو هم پدرم میخرید بازم پول نداشتیم چه برسه بخوای مستقل بشی گاهی مجبوری حمایت خانوادتم نداری یا اوناهم گرفتار بدبختیای خودشونن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ادم نشه ولی میدونه میتونی جدا شی پولتم داری توانایی زندگی دوباره داری

شما چرا در مورد زندگی کسی قضاوت میکنید که شرایطشو نمیدونید اخدخانمی که العا نزدیک ۴۰ سالش کجا بره چه جوری کار جور کنه اون خانمها فقط برای درد دل میان این سایت