2777
2789
عنوان

یه نفر سنمو فهمید

201 بازدید | 31 پست

فهمید سنمو گفت ماشالله (با لحن اینکه سنت زیاده ) 

و گفت معمولا پسر که به  سن‌تو  بخوره  مطلقس و بچه داره

ایراد نگیر هرکسی دیدی معتاد نیست کار میکنه حتی تحصیلات هم نداشت  اومد قبول کن  

حتی مغازه دار بود دیپلم هم نداشت  قبول کن 

دکتر که نمیاد تورو بگیره .

ولی من ۳۱ سالمه 😐

منم نگفتم بهش که دکتر میخوام یا چی 

گفتم میخوام حداقل یه لیسانسی داشته باشه یه کار مناسبی هم داشته باشه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بی شخصیت بوده

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

فکر کردم میگی سمنو

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

وا😐یه جوری گفته فکر کردم ۵۰ سالته 

۳۱ که سنی نیست بابا 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اتفاقن تا دلت بخواد پسر مجرد۳۵۳۶ساله سراغ دارم همه هم دستشون ب دهنشون میرسه مناسبترین سنو برا ازدواج ...

بخدا من بیخیالم در حالت عادی ناراحت نیستم ولی حرفش بدجور رفت رو مخم