2777
2789
عنوان

رسیدن به خواسته‌ها

91 بازدید | 6 پست

یه سری کتاب مثل «راز» یا «آرزوی تو دستور توست» کلی طرفدار دارن و حسابی معروف شدن. حرف اصلیشون اینه که اگه یه چیزی رو خیلی بخوای و مدام بهش فکر کنی، بالاخره بهش می‌رسی. خب تو ظاهرش قشنگه، آدمو پرانرژی می‌کنه، ولی وقتی یه کم عمیق‌تر نگاه کنیم، می‌بینیم خیلیاش فقط حرف قشنگه، ولی به واقعیت زندگی نمی‌خوره.

این کتابا معمولاً خیلی روی مثبت‌اندیشیِ افراطی تأکید دارن. پر از جمله‌هاییه مثل «تو می‌تونی»، «کائنات کمکت می‌کنه» یا «فقط بخواه تا بشه». ولی چیزی از سختی مسیر، تلاش مداوم، یاد گرفتن مهارت، شکست خوردن و بلند شدن نمی‌گن. فقط می‌خوان حال آدمو تو لحظه خوب کنن، ولی چیزی بهت یاد نمی‌دن که واقعاً به دردت بخوره.

یه مشکل دیگه‌شون اینه که شرایط واقعی زندگیِ آدم‌ها رو نمی‌فهمن یا اصلاً به حساب نمیارن. انگار فرقی نمی‌کنه که یکی تو فقر بزرگ شده باشه یا هیچ پشتیبانی از خانواده یا جامعه نداشته باشه. همش می‌گن «اگه نرسیدی، یعنی خودت خواستن‌ات کم بوده!» خب این واقع‌بینانه نیست. خیلی وقتا واقعاً شرایط بیرونی سخته و نمی‌ذاره آدم راحت جلو بره.

بدتر از همه اینکه این طرز فکر باعث می‌شه آدم وقتی به چیزی نمی‌رسه، خودش رو مقصر بدونه، با خودش حال بد پیدا کنه، احساس گناه کنه و فکر کنه بی‌عرضه‌ست. در حالی که شاید اصلاً مشکل از اون نبوده، فقط وقتش نبوده یا شرایط مناسب نبوده.

از اون طرف، این کتاب‌ها معمولاً راهکار عملی هم نمی‌دن. فقط یه عالمه حرف انگیزشی می‌زنن که شاید چند ساعت یا چند روز حال آدمو خوب کنه، ولی بعدش چی؟ وقتی اون حال خوب لحظه‌ای از بین رفت، آدم می‌مونه و همون زندگی قبل. چون نه چیزی یاد گرفته، نه مهارتی بهش اضافه شده، نه برنامه‌ای برای عمل داره.

در کل بخوام بگم، این جور کتاب‌ها شاید یه جرقه کوچیک تو ذهنت بزنن یا یه انگیزه لحظه‌ای بدن، ولی برای تغییر واقعی زندگی کافی نیستن. برای پیشرفت واقعی باید خودتو بشناسی، شرایطتو تحلیل کنی، مهارت یاد بگیری، شکست بخوری و دوباره بلند شی. فقط با فکر کردن به آرزوها و گفتن چند جمله مثبت، کسی به جایی نمی‌رسه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا همه حرفشون اینه در لحظه حالت خوب باشه وقتی خوب باشی ارتعاشت میره بالا و روحیه خوب خودش کمک کنندس که از سختیا بگذری.........ولی خوب ما اغلب فقط موقع خوندن کتاب حالمون خوب میشه............حال خوب باید مداوم باشه و این مساله تمرین میخاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من هیلی قانون جذب کار کردمواقعا دیگه خسته شدمکاش معجزه ای بشه ازدواجم جور بشه

می‌دونم خسته شدی، وقتی مدت‌ها یه چیزی رو بخوای، براش دعا کنی، فکر کنی، با قانون جذب پیش بری و بازم خبری نشه، آدم دلزده می‌شه. این خستگی کاملاً قابل درکه، چون حس می‌کنی همه کاری کردی، اما نتیجه‌ای نگرفتی. قانون جذب یه جاهایی آدمو اذیت می‌کنه، چون این‌طور القا می‌کنه که اگه چیزی نشد، یعنی تو درست نخواستی یا کم باور داشتی. این باعث می‌شه آدم، هم از بیرون تحت فشار باشه، هم از درون خودشو مقصر بدونه. ولی واقعیت اینه که همه چیز فقط به خواستن ما بستگی نداره. گاهی زمانش نرسیده، گاهی طرفش هنوز وارد زندگی‌مون نشده، گاهی هم حکمتی هست که نمی‌فهمیمش. ازدواج یه چیز مهمه، یه همراهیه که باید زمانش و آدمش جور باشه. اگه هنوز نشده، دلیلش بی‌ارزش بودن تو نیست. تو داری مسیرتو می‌ری، فقط یه‌کم دیگه صبر می‌خواد. گاهی معجزه، همین صبر کردن و ادامه دادنه.