طرف پسرعمه ی شوهرمه مرتیکه ۴۰ سالشه فقط وضع مالیش خوبه وگرنه نه قیافه داره نه اندام بعد بهش یه دختر ۲۷ ساله معرفی شده یعنی ۱۳ ،۱۴ سال ازش کوچیکتر دختره هم نچراله وقشنگ ، این مرتیکه پشتش گفته صورتش واقعاقشنگه ولی حیف اندامش فلانه بسانه نه خوشم نیومد باید حتما بره باشگاه شاید خوب بشه اگه هم نشد عمل کنه ولی از نظر من دختره اتدامش هم خوبه یعنی واقعا دلم میخوااااد بکوبونم تو سرش مرتیکه پیر شده موهاش سفید شده زر مفت میزنه البته از اونجایی که میدونم و همسرم برام تعزیف کرده اقا از اینایی بوده که سالهاس خونه مجردی داره و با همه جور زن رابطه داشته بخدا بچه ها انقدر اعصابم خرد شده دلم میخواد برم یارو رو خفه کنم اخه خودش لامصب هیچی نیس ۴۰ سالش هم هس انقدر فیس و افااااادهههههه همونه که از هزاران رابطه یه نفرشون هم زنش نشده
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا این مسائل به تو ربطی نداره که میخوای دخالت کنی
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
من جات باشم غیر مستقیم به خانواده دختره میرسونم که روابط ازاد زیاد داشته و حتما پیگیر ازمایش ایدز و هپاتیت و زگیل باشن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
خب تو فامیل اشنا خیلیارو میبینم برخلاف چیزی ک هستن زر مفت زیاد میزنن ، زبون نفهمن و احمق اما ما نمیتونیم همه رو ادب کنیم و بشونیم سرجاشون مگه اینکه ب ما آسیبی بخوان بزنن تا حسابشونو برسیم ، حالا بهم بزنی چ تاثیری تو زندگیت داره حوصله داریا