2777
2789

من بچه اولم اپیدورال شدم خیلی خوب بود از این لحاظ ک هیچ دردی حس نکردم ولی شنیدم میگن ممکنه بچه تو کانال گیر کنه و باعث مشکل تنفسی بشه 

کسی تجربه زایمان بدون درد تنفسی داشته ؟شنیدم یه گازی رو تنفس میکنی و حالت منگی و گیجی میده و تسکین دهنده درد هست 

سوالم اینه لحظه آخر زایمان هم دردی حس نمیکنی یا اونموقع نمیذارن گازو تنفس کنی و باید هوشیار باشی

@toranjbano‍ عزیزم نمی‌دونم درست تگتون کردم

سلام فداتشم خوبی

قربونت برم من خودم تجربه ای ندارم ولی یکی از دوستانم با این روش زایمان کرده راضی بود، میگفت اثرگذاری سریع و موقتی داره. وقتی انقباض شروع میشه باید گاز رو تنفس کنی تا اثرش هم‌زمان با شدت گرفتن درد شروع بشه. بیشتر درد رو قابل تحمل‌تر می‌کنه. تا مرحله پایانی زایمان ازش استفاده کرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام فداتشم خوبیقربونت برم من خودم تجربه ای ندارم ولی یکی از دوستانم با این روش زایمان کرده راضی بود ...

سلام ب روی ماهت 🥰😘

خوبم شما خوبی 

شما برای زایمان چ روشی رو انتخاب میکنی 

من اولی رو اپیدورال شدم خیلی خوب بود اصلا درد حس نکردم ولی بعدها شنیدم ک خطر داره یهدرصدی 

سلام ب روی ماهت 🥰😘خوبم شما خوبی شما برای زایمان چ روشی رو انتخاب میکنی من اولی رو اپیدورال شدم خیل ...

سلام عزیزدلم ممنونم خوبم

والا تلاشم برای سزارینِ اما اینجا خیلی سخت میگیرن ب این راحتی قبول نمیکنن... اپیدورال رو هم یکی از دوستانم تجربه کرده و راضی نبود... واقعا نمیدونم گیج شدم 🤕🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزدلم ممنونم خوبموالا تلاشم برای سزارینِ اما اینجا خیلی سخت میگیرن ب این راحتی قبول نمیکنن... ...

من از سزارین میترسم باورت میشه فوبیا دارم بهش😅

چرا از اپیدورال راضی نبود

من از سزارین میترسم باورت میشه فوبیا دارم بهش😅چرا از اپیدورال راضی نبود

من از هردو😁😁میگفت باعث شد روند زایمان کند بشه و هی قطع و وصل میکردن، دفعه دوم سوم دیگه اثر نکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40