بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ان شالله. واسه منم دعاکن منم مثبت باشم. هفته ی دیگه باید پریود بشم مثل دیونه هاشدم همش دنبال علایمم😭
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
بله عزیزقبل عید هزینه پانکچر ۲۵ میلیون بود و هزینه انتقال ۶ میلیون الان دوبرابر شده هزینه هامن کلا د ...
من خواهرشوهرم رفت تهران کلینیک مام نتیجه داد ولی خبلی اونجا هزینه کرد. بعداز دوبار ای وی اف گرفت.
شوهرش ضعیف بود.
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
بله عزیزقبل عید هزینه پانکچر ۲۵ میلیون بود و هزینه انتقال ۶ میلیون الان دوبرابر شده هزینه هامن کلا د ...
ان شالله بحق حضرت زهرا مثبته .خبرخوب بدی. کی باید ازمایش بدیً
اخه میرفت بیمارستان فاطمیه هر هفته نتیجه نمیگرفت دیگه یه بنده خداای گفت برو مام رفت نتیجه گرفت
ان شالله روزی شما