2777
2789
عنوان

سی و هفت هفته بارداریم چیکار کنم دردم شروع شه زایمان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 54 پست
[QUOTE=385246065]😍🥲سلام عزیزدلم خوبی توامضات بزن پرستار مکفی چیشد کاربریت خوبم منم عزیزم شکر [/QU ...

عزززیزم خیلی بیادت بودم ودعاکردم برات خیلی خوووشحال شدم خداروشکرررخوشحالم کردی خبر مامان شدنتو دادی بهم اصلا استرس نداشته باش فقط ب خودت برس خرما وبادوم هفته های اول هرروز بخور برای تقویت قلب بچه وفقط دراز بکش دیگ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو دقیق تره همیشه،برای منم سونو دقیق گفت ،منم طبیعی بودم تا هفته ۴۰و ۵ روز تازه دردام شروع شد ،پیاده روی خیلی خوبه وغذای سبک بخور 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزززیزم خیلی بیادت بودم ودعاکردم برات خیلی خوووشحال شدم خداروشکرررخوشحالم کردی خبر مامان شدنتو دادی ...

فدات بشم . لطف داری عزیزم 😘😘😘

تا صدای قلبشو نشنوم آروم نمیشم . اصلا لذت نمی‌برم از بارداریم . منتظرم روزا بگذره . ان شاءالله که شمام زایمان خوبی داشته باشی گلم . منم خیلی بیادت بودم🥹😍

فقط یکاری کن خردادی نشه خردادیا همرودق میدن 😂😂

همون دیگ😂همسرمم خردادیه،آدمای خوبین فقط حد وسط ندارن😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
همون دیگ😂همسرمم خردادیه،آدمای خوبین فقط حد وسط ندارن😁

خخخ دقیقا خاهرمم خردادیه خوبه ولی خودشم قبول داره یچیزیش هس🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.