2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار

من این همه دارم تلاش میکنم برا پرستاری 🥺

یعنی واقعا خوب نیس ؟

کسی ام که شب خوابیدم و صبح زود مادرم  خبر مرگشو بهم داد حقیقتا هنوز هم باورم نشده«دلم خیلی برات تنگ شده» اگه امضامو می‌خونی برای شادی روح محمدم یه صلوات بفرست 😭🖤

پرستار

برو ی شغل شاد 

پرستاری اعصاب میخاد بعد چن سال هم ن کمر داری ن زانو ن اعصاب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وقتی اذیت میشدی خیلی کار خوبی کردی خودتو سرزنش نکن

این شغل با هر روحیه ای سازگار نیست منم شغل هایی که به بیمارستان مربوط میشه رو دوست ندارم چون طاقت و تحملش رو ندارم زود افسرده میشم

من بعد از 15 سال از شغلم سه ماه پیش استعفا دادم یکی از دلایلمم این بود که روح و روانمو بهم ریخته بود کارفرما اخلاق نداشت تشنج کارمم بالا بود اصلا پشیمون نیستم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲