2777
2789
عنوان

آیا من زن خسیسی هستم⁉️

1452 بازدید | 88 پست

این روند زندگی منه چیزی که باهاش بزرگ شدم

کافه نمیرم مگر اینکه دعوت شم یا قرار بذارم

قهوه و آبمیوه و چیزا دیگه بیرون نمیخرم

رستوران نمیرم و فست فود بیرون نمیخورم ،حتی اگر خونه قرار باشه نون و گوجه بخورم ،سوسیس کالباس اصلا نمیخرم مگر اینکه خودم درست کنم تو خونه

دوستام سبزی آماده میخرن من از اطراف میخرم میبرم مامانم و زنداییم و دختراش با هم پاک میکنیم و آماده میکنیم ،پول به ترشی و آلوچه اینچزام نمیدم خودم درست میکنم از محصولات باغمون

سفر میرم زیاد سوغاتی نمیخرم

هر چیزی بخوام بخرم حتما کلی سایت بررسی میکنم ،نظرات و ریویو اون محصول میخونم ،و سریع برای خرید چیزی اقدام نمیکنم 

دوستم میگه خسیسی میگم بابا این نرمال زندگی ادماست ،میگه نه برای کسی که پول داره ولی خرج نیمکنه😐

رستوران نرفتنت بابت هزینه است یا غذای بیرون رو دوست نداری؟منم فست فود معمولا نمی‌خورم اما رستوران رو میریم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به این خساست نمیگن‌

خساست یعنی فقط به خاطر اینکه پولت نره تک تک اینکارا رو خودت انجام بدی 

گمونم تو خوشت میاد از انجامشون و لذت میبری 

ولی خیلی سخت گرفتی به خودت 

اگه پول هست یکم خرجش کن 

به اینایی که گفتی اینم اضافه کن تا حالا یبار آرایشگاه نرفتم البته من واقعا بی پولم

آرایشگاه برای اصلاح یا عروسی

من برای عروسی میرم اگر فامیل درجه ۱ باشه

ولی واسه اصلاح نمیرم😂

آرایشگاه برای اصلاح یا عروسیمن برای عروسی میرم اگر فامیل درجه ۱ باشهولی واسه اصلاح نمیرم😂

خب خسیسی😅

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

آرایشگاه برای اصلاح یا عروسیمن برای عروسی میرم اگر فامیل درجه ۱ باشهولی واسه اصلاح نمیرم😂

همه ی مردا آرزوشون زنی مثل توهست😂

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …