2777
2789

به کارشون برسن  صبحانه مفصل بخورن ؟ چندین ساله صبح بیدار نمی‌شم نمی‌دونم من اینجوریم یا بقیه هم همینطور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خانه داری هستم ک با نام خدا ساعت ۶ صبح بیدار میشم صبحونمو کامل میخورم ناهارمم نهایتا تا ۸ صبح اماده باشه 🤣🥲ن که فک کنی زرنگمااا نههه اوایل زایمان انقد تفسردگی شدید داشتم ک خونه زندگیم مث طویله بود یه ماه اولو شوهرم فقط غذا اماده میگرفت میاورد دیگ ب زور خودمو جمع و جور کردم و با این شرایط کنار اومدم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نگران نباش اگه هم باشه یا بنده خدا ها از بچگی عادت کردن به صبح زود بیدار شدن یا شاغل هستند و میرن سر کار بقیه اصلا صبح زود بیدار نمیشن 

صبح زود بیدار نشدن هم چیز بدی نیست لابد قدیمی ها مجبور بودن چون ساعت نداشتن یا کارشون زیادی طول می‌کشید با طلوع خورشید بیدار میشدن