2777
2789
عنوان

درمورد آزمون استخدامی سوال دارم

129 بازدید | 11 پست

من مدرک لیسانسمو نرفتم بگیرم. میتونم واسه آزمون ثبت نام کنم بعد برم درخواست بدم تا یه ماه دیگه مدرکم بیاد یا باید موقع ثبت نام مدرکمو بارگزاری کنم؟

الاگ تاریخ فارغالتحصیلی مهمه قبول شدی مدرک رو حتما میخوان

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الاگ تاریخ فارغالتحصیلی مهمه قبول شدی مدرک رو حتما میخوان

نه فارغ التحصیل نشدم ولی تا یه ماه دیگه میتونم مدرکمو بگیرم

یه درسم نمره نداره ولی میتونم استادمو راضی کنم نمره مو بده تا یه ماه دیگه مدرکم برسه دستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع ثبت نام میخوان یا موقع آزمون دادن؟

موقع ثبت نام تاریخ فارغ التحصیلی رو فقط میخوان قبول بشی باید قبل از گزینش مدرکتو بارگذاری کنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ینی میتونم ثبت نام کنم؟ تاریخ الکی بزنم چیزی نمیشه؟

نمیدونم مدرکت آماده میشه؟ببین دفترچه رو خوب نگاه کن حتی اگه درس بخونی قبول بشی کوچکترین ایراد تو دفترچه رو میکنن پولت هدر میره

نمیدونم مدرکت آماده میشه؟ببین دفترچه رو خوب نگاه کن حتی اگه درس بخونی قبول بشی کوچکترین ایراد تو دفت ...

آخه شنیدم دیگه از سال های آینده آزمون استخدامی برگزار نمیشه🥲 چه میشه کرد دیگه...

آخه شنیدم دیگه از سال های آینده آزمون استخدامی برگزار نمیشه🥲 چه میشه کرد دیگه...

تلاش خودت رو بکن شرکت کنی همین امسالم ظرفیت کمه ۲ سال قبل نیروهاشون رو گرفتن سال های بعد دیگه فک نکنم آزمونی باشه