2777
2789
عنوان

دست خودم نیست بیایین یه راهکاربدین

118 بازدید | 23 پست

سلام. من‌یه بارداری سخت خیلی سختی داشتم ونه ماه خانه پدرم بودم وخانواده شوهراصلاحالم رانپرسیدن بعدتولدبچه هم سه ماه کولیک شدیدداشت که بازخانواده خودم کمکم کردن درنگهداری بچه الان بچم خوب شده واومدم خونه خودم الان مادرشوهرم زودزودمیاددیدن بچه وخواهر شوهرم من اصلانمیتونم ببینم بابچه بازی کنن حالم بدمیشه تویه ساختمونیم .خواهشاخواهرانه منوراهکاربدین وقتی میان چکارکنم دعواهم کردم انگارن انگار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم خیلی حس بدیه اگ الان باهات خوبن 

ی روز بشین باهاشون حرف بزن گلگی کن ولی دوستانه 

بهرحال اوناخانواده همسرتن و تو مجبوری باهاشون بسازی 

هرچند ک بدت بیاد 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

یعنی دوست شم باهاشون

آره عزیزم ن خیلی زیاد ها ولی دیگه چاره ای نیست اونا همیشه هستن دوست و فامیل نیستن ک بشه حذفشون کرد ولی کمتر میشه کرد اونم با سیاست تا وقتی ب چشم همون دشمن نگا کنی خودت بیشتر اذیت میشی . من سر دوتا بچه هام این اشتباه کردم انقدم مریضی گرفتم الان میگم چقد خل بودم اونا ک ب هرحال میومدن خوشحالم بودن من چرا حرص می‌خوردم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

گفتم‌انگارن انگار

خب حرفتو گفتی دیگ اونا حالا فک میکنن لطف میکنن هروز میان بهت سرمیزنن

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

برام میرن غذامیارن بچه روبغل میکنن من چندشم میشه مخصوصامادرشوهرم

بالاتر گفتم فک میکنن دارن بهت خوبی میکنن 

تو هنوز هورمونهات ب حالت اولیه برنگشته بخاطر همین بدت میاد ازشون 

مجبوری روی خودت کار کنی 

ب دید مثبت نگاه کنی

چون چاره ای نداری

بخاطربچه میان ن من.

همینک غذا نیارن

همینک نگه ش میذارن خوبیه دیگ

در کل صبوری کن تا ازاین دوران خارج شی