2777
2789

من معلمم میخوام دوره اموزشی پر کنم و بفروشم 

میخوام اینستاگرام پیج بزنم 

زشته بیام جلو دوربین؟  

کامل حجاب دارم

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو موقعیت شما بودم. باحجاب کامل آنلاین شاپ زدم و قصد کردم بیام جلو دوربین. 

اما بعد مدتی  پشیمون شدم. شما اشتباه نکن عزیزم. اگه واقعا حجاب و حرف خدا برات مهمه نیا جلو دوربین حتی با حجاب کامل ❤️

نه اصلا زشت نیستفقط از اول با خودت یه قرار بذار و پاش واستا یعنی مثلا اگ الان ارایش نداری تا اخر پاش ...

باور کن نمیشه این قدم اوله بعدش باید بری جلو

خدایی اصلا بدون آرایش ادیت فیلم با کیفیت در نمیاد.

باید بعدش رو صدات کار کنی نازک کنی و... خلاصه هي باید پیش بری 

منم با صحبت دوستمون موافقم اول طرف مذهبی هست کم کم شل میشه به خاطر جذب فالوور. اگه میبینی محکمی رو عقایدت و اون برات الویت و تحت تاثیر محیط قرار نمیگیری چه اشکال داره، یا حتی میتونی طوری فیلم گرفته بشه که چهرت مشخص نباشه

میشه بگی چه مشکلی واست پیش اومد؟

تو یکی از پیام ها گفتم 

ما زیر نظر مشاور بودیم. 

اگه قرار به پیشرفت و دیده شدن صرف جلو دوربین اومدن کار نمیشه. 

بنظرم اصلا خانما وارد این مرحله نشن چون هی باید جلو برن! 

شما که نمیتونی مثل جسمه باشی جلو دوربین حداقل باید بخندی حرکات جذاب بری و.. 

نه چرا زشت باشه

ااطرافیان مسخره میکنن

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊