2777
2789
عنوان

سره‌کار رفتن‌ با نوزاد

257 بازدید | 31 پست

دوستان من یه نوزاد ۳ ماهه‌دارم . نمیدونم بعد ۹‌ماه برم سره کار یا نه . بذارمش مهد ؟ دلم نمیاد،  دلم تنگ میشه ، من قصد دارم ۱ سال دیگه بچه دوم رو بیارم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه سه ماهه خیلی سخته نن بچم یک سال و هفت ماهش بود گذاشتم نابود شد داخل یک سال اول تا سه سالکی 

کوشش عفونت کرد پرده گوشش سوراخ شد خدا بهش رحم گرد

اگر میخواهی پرستار خانگی مطمین بکیر و پیش مادری یا مادرشوهری چیزی

مهد گذاشتن اشتباهه نوزاد هم کوچکه بچه ت پیش هیچ کس نذار من یه مدت مهد کار میکردم حتی نوزادها میزدن سرشون داد میکشدن ولی پدر مادر می آمد مهربانی میکردن همه مهد کودک ها همینند 

من با این شرایطی که گفتی و به زودی میخوای بچه دوم بیاری قید کار رفتن را میزدم

خودمم به این نتیجه میرسم میگم بچه ۹ ماهه آخه گناه داره صبح تا عصر پیش غریبه بمونه بعد میگم خب سابقه کار و این همه درس خوندن چی دارم خل میشم