2777
2789
عنوان

پایگاه بسیج

119 بازدید | 12 پست

سلام 

ما رفتیم برای گرفتن کارت بسیج فعال

بعد گفتن باید توی یکی از مساجد فعالیت کنیم

بعد اون مسجدی که مدنظر ماست پایگاه بسیج نداره

بعد خیلی مسجد خوبی هست عضوهای فعالی هم داره

به بسیج هم میگیم جواب درستی نمیدن

کسی میدونه باید چکار کنیم؟؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اونجا رو  پایگاه کنید ب بسیج پیشنهاد بدین ی درخواست بنویسید و همگی امضا کنید ک دوس دارین در این مسجد پایگاه بسیجی داشته باشین و مراسمهای مختلف مثل حلقه صالحین اعیاد و ...رو توی این مکان برگزار کنید 

از اهالی محل هم امضا بگیرید موافقت میکنن ب امید خدا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مسجدی که میگی اعضاش فعاله ولی پایگاه نداره،خب همون اعضا احتمالا عضو بسیج مسجد اند و به همین شکل پایگاه حساب میشه

لزومی نداره که پایگاه بسیج حتما ساختمان مستقل از مسجد باشه!

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

همون مسجدی که میگی اعضاش فعاله ولی پایگاه نداره،خب همون اعضا احتمالا عضو بسیج مسجد اند و به همین شکل ...

نه اصلا فعالیت اونا ربطی به بسیج نداره میگن اینا خودشون دوست دارن فعالیت کنن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

اونجا رو پایگاه کنید ب بسیج پیشنهاد بدین ی درخواست بنویسید و همگی امضا کنید ک دوس دارین در این مسجد ...

خب اگه اهالی محل قبول نکردند چی؟

چون معمولا پیرن فکر نکنم دوست داشته باشن

خب اگه اهالی محل قبول نکردند چی؟چون معمولا پیرن فکر نکنم دوست داشته باشن

ن یعنی  اینکه مشکلی ندارن تو مسجد کارهای فرهنگی انجام بشه مثلا اعیاد جشن بگیرید شربت شیرینی بدین مداح بیارین وفات و شهادتا هم همینطور روضه بخونن کلاس آموزش قرآن و تفسیر و ....برگزار بشه تو مسجد برای سرگرمی نوجوانان و جوانان و.... موافق هستن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ن یعنی اینکه مشکلی ندارن تو مسجد کارهای فرهنگی انجام بشه مثلا اعیاد جشن بگیرید شربت شیرینی بدین مدا ...

آخه شما نمیدونید امضا گرفتن از اونا سخته 

آخه شما نمیدونید امضا گرفتن از اونا سخته

از فعالین تو مسجد از پیشنماز مسجد گرفته تا خادم مسجد 

از فعالین تو مسجد از پیشنماز مسجد گرفته تا خادم مسجد

عزیزم ممنون از راهنماییت

عزیزم ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزدلم شاد و موفق باشید ان شاءالله 

خواهش میکنم عزیزدلم شاد و موفق باشید ان شاءالله

قربونت 

امروز رفتم نشد

قربونت امروز رفتم نشد

تو کل برخدا 

سعیتو بکن 

خدا پشتو پناهت باشه ان شاءالله