2777
2789

اسی توروخدا خواهش میکنم حواب بده .بعد از کدوم سوره دعا یا چله ازدواج کردی ؟ ازازدواج و شوهرت راضی ؟ شوهرت نعیارای اخلاقی رفتاری پولی و مالی که میخواستی رو داره ؟ موقع خاستگاری خونه و ماشین داشت ؟ سنتی اومد جلو یا دوست بودید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توروخدا جواب بده مهمه درمورد چله ها سوال دارم .

عزیزم ازشوهرت راضی ؟ معیارای اخلاقی و مالی و پولی که میخواستی رو داره ؟ اومد خاستگاری خونه و ماشین داشت ؟ سنتی اومد یا دوستی ؟ قبلش خاستگار نداشتی ؟

اسییییییییی هروقت دیدی جواب بده تو همین تایپیک پیام گذاشتم

سلام عزیزم من الان تاپیک رو دیدم خداروشکر راضی هستم ببین اولین تاپیک هام‌ بخون چون همه چی رو دقیق نوشتم بعد هر سوالی داشتی بپرس عزیزم 

سلام عزیزم من الان تاپیک رو دیدم خداروشکر راضی هستم ببین اولین تاپیک هام‌ بخون چون همه چی رو دقیق نو ...

تایپیکاتو ازاول کامل خوندم ازاونجا ک مجردی تا بعدش ولی عزیزم ممنون میشم ب این سوالام جواب بدی.

عزیزم ازشوهرت راضی ؟ معیارای اخلاقی و مالی و پولی که میخواستی رو داره ؟ اومد خاستگاری خونه و ماشین داشت ؟ سنتی اومد یا دوستی ؟ قبلش خاستگار نداشتی ؟

سلام عزیزم من الان تاپیک رو دیدم خداروشکر راضی هستم ببین اولین تاپیک هام‌ بخون چون همه چی رو دقیق نو ...

من دلم یه همسر خوش اخلاقو زن دوست و پولدار میخواد . تیپ و ظاهد و چهره و هیکلش برام مهم نیس . بنظر چیکار کنم ؟ چ چله هایی بگیرم ؟ کجا همجین کیسیو پیدا کنم . عزیزم شما همسرت پولداره ماشالله یا معمولیه ؟