2777
2789

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم... بعد اینا یه باغ کوچیک دارن... ما صبح که داشتیم صبحانه میخوردیم ساعت ۶ شوهرم گفت باید برم که ظهر شیفتم بعد مادرش گفت عهههه هنو میخواستم با زنت بریم علفای باغو جمع کنیم 

حالا منو میگی(منم کارمندم هفت باید اداره میبودم) 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من توعمرم باغ نرفتم کار کنم از خاک متنفرم کلا میدونه که سبک زندگیم چجوریه... شوهرم فقط گفت نه بابا شیفتم من همین!!! 

وقتی اومدم تو ماشین بهش گفتم جواب مامانت فقط همین بود؟  شیفتم من؟  الان جوابش واقعا همین بود؟  من مگه کارگر خونه شمام؟؟  این چی بود مامانت پروند؟  چرا به زبونت نیومد بگی خودش هم باید بره سرکار؟؟؟؟ 

تا خود سرکارم غر زدمو گفتم تو مشخصه هیچوقت هیچ دفاعی نخواهی کرد ازم..... پامو دیگه خونتون نمیذارم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

غر زدی انتظار حمایتم داری؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واح😕

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

نه اینطور نکن ،دفعه بعد مادرشوهرش گفت خودت بسیار خوب و محترم که شأن خودت هست بگو نه من اینکاره نیستم ،منتظر شوهرت نباش خودت برای خودت کافی هستی جواب بده اما با احترام

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

غر زدی انتظار حمایتم داری؟!

غر زدم چون حرف زدن بلد نیست خیلی ناراحت شدم خیلی 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

حالا مگه رفتی علف چیدی؟

نه ولی حقم نداشت همچین حرفی بگه... 

مگه مادرشوهرت نمیدونه کارمندی ؟باید بری سرکار

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سکوت باارزش برای هر حرفی بحث نکنید

واقعا نمیشد سکوت کنم