2777
2789

سلام خانوما ، پسرم یازده سالشه،  ‌ سال جدید میره کلاس ششم . علایم بلوغ داره ، صورتش چندتا جوش زده ، با عرض معذرت دیدم زیر بغلش موی زائد یکم درومده و جدیدا خیلی زود عصبی و پرخاشگر میشه  من خیلی نگرانم ، خیلی زود داره به بلوغ میرسه لازمه ببرمش دکتر ؟؟؟ اگر تجربه ای دارین راهنماییم کنید یک دنیا ممنون میشم 

پسر من امسال میره هفتم 

از پارسال جوش میزد 

اخلاقشم واقعا تنده 

موی زاید هم در اورده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اره عزیزم ببریش بهتره.

منم پسرم پارسال که ۹ سال و نیمه بود صورتش چرب میشد و جوش میزد من خیلی نگران بودم

یکم موی کرکی هم دراورده بود

بردمش دکتر بیضه هاشوچک کرد گفت اولین علامت بلوغ رشد بیضه هاست و این علایم بلوغ کاذبه و نگران نباش.

رشدمو بعد از رشد بیضه است

اگه باهاش راحتی ازش بپرس جای خصوصیشم مو داره یا نه.

یا پدرش بپرسه. 

الان پسرم ده سالشه باید دوباره ببرمش چکاپ.

دکتر گفت هر ۶ ماه یکبار بیارش. 

شما هم حتما ببرش.

اگه هم بلوغ باشه دکتر گفت زودرس نیست الان پسر خواهر من یازده سال و نیمشه یه بار دیدم زیر بغلش کامل مو داره. 

تا بیان به بلوغ کامل برسن ۱۳، ۱۴ سالشون شده

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ببریش بهتره.منم پسرم پارسال که ۹ سال و نیمه بود صورتش چرب میشد و جوش میزد من خیلی نگران بو ...

ممنونتم که وقت گذاشتی جواب دادی ، من فقط خیلی خیلی نگرانم قدش رشد نکنه ‌ پس باید ببرم متخصص غدد 

ممنونتم که وقت گذاشتی جواب دادی ، من فقط خیلی خیلی نگرانم قدش رشد نکنه ‌ پس باید ببرم متخصص غدد

مگه قدش چنده عزیزم؟؟

اره اگه نگران قدش هستی ببرش

من پسرم میره پنجم قدش ۱۴۸ هست دکتر گفت خوبه. 

الهی به امید خودت...  
اره عزیزم ببریش بهتره.منم پسرم پارسال که ۹ سال و نیمه بود صورتش چرب میشد و جوش میزد من خیلی نگران بو ...

متوجه نشدم رشد اصلی تو بیضست یعنی چی؟؟

یعنی اول باید اونجاشون رشد کنه بعد موی زاید در بیارن؟؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نترس من که نه سالگیم جوش بلوغ زدم

فداتشم 

والا من خودم قدم ۱۷۰  برادرم ۱۸۹ 

میترسم توی این یک مورد به ما نرفته باشه ‌، قدش کوتاه بمونه ، از مامانم پرسیدم داداش از چه سنی علایم بلچغ داشت گفت از ۱۳ ، ۱۴ سالگی 

حالا پسر من یازده سالشه میگم نکنه بلوغ زود رس باشه مشکل ساز بشه برای رشد قدش

ممنونتم که وقت گذاشتی جواب دادی ، من فقط خیلی خیلی نگرانم قدش رشد نکنه ‌ پس باید ببرم متخصص غدد

میدونی ببریش خودت خیابت راحت میشه. من یکماه خودخوری میکردم خیلی عذاب کشیدم. یه روز عصر دلو زدم به دریا بردمش دکتر خیلی خیالم راحت شد.

حتی به دکتر گفتم میترسم قدش کوتاه بمونه گفت این مساله بیشتر توی دخترا نگران کنندست که یهو پریود میشن و ننیشه کاری کرد

گفت پسرا رو میشه با امپول و این چیزا قدشون رو میزون کرد

اصلا نگران نباش همین الان از سایت دکتر تو واسه هفته اینده نوبت بگیر

الهی به امید خودت...  
متوجه نشدم رشد اصلی تو بیضست یعنی چی؟؟یعنی اول باید اونجاشون رشد کنه بعد موی زاید در بیارن؟؟

عزیزم تو دختر ها شنیدی میگن اولین علامت جوونه زدن سینست؟؟

تو پسر ها هم بیضه هاشون موقع بلوغ شزوع به رشد میکنه. 

قاعده اش اینه که اول بیضه رشدمیکنه هورمون جنسی تولید میکنه بعد بقیه نشاته ها ظاهر میشه.

اما خیلی از بچه ها بخاطر خوراکای الان به صورت کاذب موی زائد درمیارن که اینا نشونه بلوغ نیست. فکر میکنم اصطلاحا بهش میگن ادرنارک. 

الهی به امید خودت...  
عزیزم تو دختر ها شنیدی میگن اولین علامت جوونه زدن سینست؟؟تو پسر ها هم بیضه هاشون موقع بلوغ شزوع به ر ...

آها ممنون که گفتی حالا دختر رو خودمون راحت متوجهش میشیم ولی بیضه رو نه  نمیشه 

آها ممنون که گفتی حالا دختر رو خودمون راحت متوجهش میشیم ولی بیضه رو نه نمیشه

اره اینش بده. بخاطر همین دکتر بهم گفت هر ۶ ماه یکبار بیارش . 

چون اون یه وسیله داشت باهاش اندازه گیری میکرد🤪

حتی بهم گفت خودتم هر وقت حواسش نیس یه نگاهی بنداز جوری که نفهمه اما خب هیچوقت شرایطش پیش نمیاد که.

الهی به امید خودت...