2777
2789
عنوان

هدیه عروسی

132 بازدید | 25 پست

سلام خانوما 

دوست من شهریور ماه داره عروس ميشه، دوست دارم یه بخشی از جهیزیه عروس خانوم رو به عنوان کادوی عروسیش بهش بدم چون مامان باباش کارمند هستن و بنده خداها خیلی دارن با صرفه جویی جهیزیه تهیه میکنن

حالا اگر بخوام یه بخشی رو هدیه بدم، که هزینه‌ش مناسب باشه و با بودجه نسبتا کم بتونم یه چیزی تهیه کنم چیه؟ 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

یکی از وسایل برقی 

زودپز و غذاساز برقی 

گوشکوب برقی 

چای ساز 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودجه چقدر مثلا؟میتونه دستگاه آبمیوه گیری باشه، یا جارو برقی یا سرویس قابلمه

جاروبرقی؟!۳۰میلیون،۲۰میلیون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب؟!منکه نمیدونم استارتر چقدر میخواد هزینه کنه

اصلا ندون چقدر می‌خواد هزینه کنه بنظرت دوست ۲۰۳۰میلیون هزینه میکنه ؟!

نهایت ۵تومن بخواد هزینه کنه

اصلا ندون چقدر می‌خواد هزینه کنه بنظرت دوست ۲۰۳۰میلیون هزینه میکنه ؟!نهایت ۵تومن بخواد هزینه کنه

اینکه چقدر هزینه میکنه و چه پیشنهادیو میپذیره بستگی به شرایط خودش داره شما چرا حرص میخوری این وسط؟

انگار من جاروبرقی بگم استارتر حتما میره میخره 

وا

بودجه چقدر مثلا؟میتونه دستگاه آبمیوه گیری باشه، یا جارو برقی یا سرویس قابلمه

من مجردم خودم فعلا درآمدی ندارم باید از پس اندازم استفاده کنم 

یه چیزی باشه زیر ۴_۵ میلیون 

اینکه چقدر هزینه میکنه و چه پیشنهادیو میپذیره بستگی به شرایط خودش داره شما چرا حرص میخوری این وسط؟ان ...

من حرص نخوردم 

فقط از پیشنهادت تعجب کردم همین 

سما گارد گرفتی 

به پستا های خودت نگاه کن ،در مقابل کنش شما من واکنش نشون دادم

یکی از وسایل برقی زودپز و غذاساز برقی گوشکوب برقی چای ساز

اینطوری باید از بابام کمک بگیرم 

فکر کنم قبول کنه 

شما مارکی رو که قیمت مناسب و کیفیت نسبتا خوبی داشته باشه میشناسید؟

اینطوری باید از بابام کمک بگیرم فکر کنم قبول کنه شما مارکی رو که قیمت مناسب و کیفیت نسبتا خوبی داشته ...

همه ی اینا که معرفی کردم ۴تا۵تومن میشه پیدا مرد حتی ارزون تر 

من حرص نخوردم فقط از پیشنهادت تعجب کردم همین سما گارد گرفتی به پستا های خودت نگاه کن ،در مقابل کنش ش ...

من از اول هم کنش به شما نشون ندادم که واکنش بدی، با اسی بودم عزیزم.

اینکه فکر میکنی گارد گرفتم هم نمیدونم پستای منو با چه لحنی میخونی، بهرحال ذهنتو آرومتر کن که نه خودت با لحن عجیب حرف بزنی نه برداشتت از توضیحات عادی دیگران، گارد گرفتن باشه.