2777
2789

من خودم سالهاست لیزر کل بدن رفتم اما بیکینی رو نمی رفتم چون از نظر شرعی درست نبود خودم خیلی معذب و اذیت بودم 

تازگیا تو تهران دوتا مرکز لیزر هست که بیکینی رو میذارن خودت لیزر‌کنی 

من دیگه رفتم و عالیییی بود واقعا. بچه ها خودت قشنگ لیزر می‌کنی بهت یاد میدم اصولی بعد نتیجه دهی هم عالییی. 

لطفا الان نیاین بگید اشکال شرعی نداره و فلان.برای یه سری آدما که از لحاظ اعتقادی براشون مشکل داره گفتم

اسم مرکز لیزرش هست رزانا بزرگراه ارتش هست اینو من رفتم عالی بود

اسم یکی دیگه ریحانه سنتر هست اونم تو هروی هست

خواستید شماره و آدرس بذارم 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

ادم میتونه برا خودش بزنه؟ اخه درد داره😂💔 همون اوپراتور نزده من دردم میاد . خودم نمیتونم بزنم هیچ جوره 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما توروخدا برامون دعا کنید😭😭😭😭

با مادرت برو توام.مامانتم حق زندگی داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ادم میتونه برا خودش بزنه؟ اخه درد داره😂💔 همون اوپراتور نزده من دردم میاد . خودم نمیتونم بزنم هیچ ج ...

ببین دستگاهش الکس سرد بود عالی بود من درد نکشیدم اتفاقا چون دست خودم بود.بعد بهت یاد میده 

البته یه ذره سوزش رو باید داشته باشه دیگه 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

وای اگه قرار بود خودم این کارو بکنم و خودمو با لیزر شیو کنم هر چی لیزر بود خالی میکردم توش تا قشنگ بدون مو وصاف بشم و بابت هزینه ای که دادم حداکثر استفاده رو بکنم

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

وای اگه قرار بود خودم این کارو بکنم و خودمو با لیزر شیو کنم هر چی لیزر بود خالی میکردم توش تا قشنگ ب ...

اندازه ی شاتی که میزنی پول میگیرن مگه الکیه😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من به قسمت شرعیش خیلی فکر نمیکنم اما خب خیلی خجالت میکشم آدرسشو بزار لطفا

آره منم خیلی معذب میشم 

آدرس : بزرگراه ارتش شرق به غرب ، لاین کند رو ، ۳۰۰ متر بعد از مترو شهرک شهید محلاتی ، پلاک ۷۷ ساختمان کیمیا ، طبقه پنجم ، « واحد ۱۷ » ، کلینیک رزانا
09913040390
09913070390
ایتا/بله/اینستاگرام/تلگرام:
@Rozana_laser

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

وای اگه قرار بود خودم این کارو بکنم و خودمو با لیزر شیو کنم هر چی لیزر بود خالی میکردم توش تا قشنگ ب ...

میسوزه بابا...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عیبی نداره برنزه میشدم خوب

سوختگی لیزر که آفتاب سوختگی نیست عزیزم....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.