2777
2789
عنوان

حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 50 پست
بله منم همین بود قصدم و چون از قبل شنیده بودم این قضیه کاریشو برای همین اینجا پرسیدم ک ی آقایی تایید ...

منم از همین میترسم حواب نگیرم نمیدونم واقعا

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
بحث تنبلی نیس بحث هزینه اس و وقت..دانشکاه آزاد هزینه گزافی میگیره این یکم مشکله

پس برین سمت روانشناسی ،پیام نور 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین میترسم حواب نگیرم نمیدونم واقعا

اگر موقعیتشو دارید برای کارآموزی بعضی شرکتا میگیرن نیرو ولی نمیدونم غیر مرتبط هم میگیرن یا ن..باز اینجوزی حداقل فقط وقت صرف شده و تجربه ای کسب کردید به علاوه سابقه..وگرنه ب نظرم این دوره ها مناسب نیس ..یا اگر باز موقعیت سنی و شرایط پرداخت هزینه دانشگاه آزادو داریذ برید مجدد لیسانس حسابداری بخونید این برداشتم از راهنمایی های دوستان بود

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
پس برین سمت روانشناسی ،پیام نور

کلا مد نظرتونه ک هر فیلدیو آکادمیک پیگیری کنم؟ نظر خودمم همین بود ولی از طرفی میگن دانشگاه پاسخگو نیس دیگه و وقت تلف کردنه ولی تهش میرسیم به این ک تحصیل آکادمیک و تلاش و البته موقعیت سکونتی مناسب خیلی تاثیر داره

کلا مد نظرتونه ک هر فیلدیو آکادمیک پیگیری کنم؟ نظر خودمم همین بود ولی از طرفی میگن دانشگاه پاسخگو نی ...

مهارت خیلی مهم هست فقط مدرک گرفتن تو این رشته حسابداری کلا اشتباه جوابگو بوده ها نه اینکه جوابگو نباشه بستگی به هدف تون دارن ک هدف تون هم به درکم رسید که برای استخدامی ها دولتی نیست پس پیام نور انتخاب کنین در کنارش هم آکادمی های مرتبط حسابداری داشته باشین تا مهارت تجربه شغل تون حین تحصیل تون باشه عالیه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مهارت خیلی مهم هست فقط مدرک گرفتن تو این رشته حسابداری کلا اشتباه جوابگو بوده ها نه اینکه جوابگو نبا ...

پس میگید مدرک پیام نور و آموزشش در صورتی ک بتونم مهارت خوبی کسب کنم پاسخگو هست..این باز میشه بهش فکر کرد باید دید هزینه ای ک میکنی اگر ب قدر دانشگاه آزاد باشه بازم بهتره آزاد انتخاب شه..بازم ممنون ذهنم باز تر شد

افتضاح نرو من لیسانس حسابداری ام بیکارم

گل بود به سیزه هم آراسته شد...چرا پس؟ میتونم بپرسم چه دانشگاهی؟ و چرا بیکار؟ مشکل چیه؟ ببخشید قضاوت میکنم چون آگاهی های استخدامی حسابدار واقعا زیادع برای همین وسوسه شدم ب این رشته گراییدم

گل بود به سیزه هم آراسته شد...چرا پس؟ میتونم بپرسم چه دانشگاهی؟ و چرا بیکار؟ مشکل چیه؟ ببخشید قضاوت ...

پیام نورم  اگ دولتی باشی خوبه  حقوقشم خ کمه بیشترم با پارتیه این دوره ها ک میگی اصنم بدردت نمیخوره چیزی یاد نمیگیری انقد ک سخته

پیام نورم اگ دولتی باشی خوبه حقوقشم خ کمه بیشترم با پارتیه این دوره ها ک میگی اصنم بدردت نمیخوره چ ...

ای داد بی داد..پس حرفای آقا درست بود گویا مدرک دانشگاهی مهمه چ دانشگاهی باشی..و خب این دوره هام ک کلا خط کشیدم🤦حقوقش چرا کمه؟ ینی نسبت ب کار می‌فرمایید؟ چون میبینم حقوقای ۲۰ ب بالا گذاشتن البته من درکی از حجم کاریش ندارم ک اینو میپرسم

پس میگید مدرک پیام نور و آموزشش در صورتی ک بتونم مهارت خوبی کسب کنم پاسخگو هست..این باز میشه بهش فکر ...

چون گفتی تتبل نیستی و هدفت هم استخدام دولتی نیس گفتم اره پس برو پیام نور اونطرف هم برو سرکاری ک  آکادمیک میشه واست  مرتبطت باشه ک دقت تمرکزت بهتر میشه همزمان باهم داری بعد شش ماه سابقه کار شد رسیدی ترم دوم بعد میری دورهای آموزشی همزمان میشه دانشگاهت و سرکار حسابداری واسه سابقه کاریت و هم آموزش هاش عالی میشه سه حالت باهم داشته باشی 

چون گفتی تتبل نیستی و هدفت هم استخدام دولتی نیس گفتم اره پس برو پیام نور اونطرف هم برو سرکاری ک آکا ...

پیشنهاد جالبی بود ..اگر بتونم هر سه رو در کنار هم شرایطشو مهیا کنم خیلی خوبه ..چون شرکت ها کم پیش میاد غیر مرتبط بگیرن مگر این ک خیلی تخصصی نباشه زمینه کاریشون

پیشنهاد جالبی بود ..اگر بتونم هر سه رو در کنار هم شرایطشو مهیا کنم خیلی خوبه ..چون شرکت ها کم پیش می ...

هرمشکلی هم بود فکر و نگرانی هاتون درگیر نکنین بهم اطلاع بدین داداش تون اینجا هست ، کمک راهنمایی تون دارم 

هرمشکلی هم بود فکر و نگرانی هاتون درگیر نکنین بهم اطلاع بدین داداش تون اینجا هست ، کمک راهنمایی تون ...

بزرگوارید ..حتما مزاحمتون میشم اطلاعات خوبی دارید ک باید استفاده کرد

بزرگوارید ..حتما مزاحمتون میشم اطلاعات خوبی دارید ک باید استفاده کرد

خواهرم هیچ وقت مزاحم نیست و مزاحم بدون نقطعه هست  ،موفق شاد باشین