سلام خانوما کسی بوده دوره حسابداری گذرونده باشه الان سرکار باشه و راضی باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین رشته من نیس اصا ولی برای کار میگم برم دوره ببینم وب رم سرکار ب نظرتون خوبه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته پس اینا همش تبلیغاته و پول و هزینه دادن...اگر در شرکتی مشغول ب کار شیم و خودشون ب عنوان کارآمو ...
کسی ک مدرک حسابداری نداشته و برای کسی که سابقه کاره ای نداره بخواد بره دورهای حسابداری بگذرونه بی فایده ،ولی اگ سابقه حسابری و حسابداری چندسال داره بخواد ارتقا بده خوبه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
نه سابقه ای ندارم سیستم بانکداری هم متفاوت هست..ممنونم بابت اطلاعاتی ک دادین
پس برین دانشگاه ازاد تنبلی نکنین پیام نور مهارت هاش بدست نمیارین چون حسابداری فقط گرفتن مدرکش نیس باید به مهارت هاش برسین
اسی منم قصد دارم حسابداری برم اما میترسم نرم سرکار
بله منم همین بود قصدم و چون از قبل شنیده بودم این قضیه کاریشو برای همین اینجا پرسیدم ک ی آقایی تایید کردن حرفمو..دیگه واقعا نمیدونم😢هم وقت بگذاری هم هزینه کنی و جواب نگیری واقعا ظلمه