2777
2789
عنوان

حسابداری

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 50 پست
پس هدف تون کوچولو هست سخت نمیگیرم ،اخه رشته حسابداری پیام نور هم جواب نمیگیرین یاد نمیگیرین چون سخت ...

شما حسابدار هستید؟ 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
درسته میتونم بپرسم شهریه چقدر پرداخت میکنین؟ بدون کنکورم میشه شرکت کرد؟

شهریه که ۷ تومن شد ترم اول و هر ترم انتخاب واحدت بیشتر شه ممکنه تا ۱۰ تومن بره

اره با سوابق تحصیلی بزنی قبول میکنن🗿🤝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته پس اینا همش تبلیغاته و پول و هزینه دادن...اگر در شرکتی مشغول ب کار شیم و خودشون ب عنوان کارآمو ...

کسی ک مدرک حسابداری نداشته و برای کسی که سابقه کاره ای نداره بخواد بره دورهای حسابداری بگذرونه بی فایده ،ولی اگ سابقه حسابری و حسابداری چندسال داره بخواد ارتقا بده خوبه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شهریه که ۷ تومن شد ترم اول و هر ترم انتخاب واحدت بیشتر شه ممکنه تا ۱۰ تومن برهاره با سوابق تحصیلی بز ...

😅😅😅چقد موقعیت هامونو سوزوندیم الان باید چ هزینه هایی بدم بابت ی اشتباه..شهرسه ها سر ب فلک میکشه

شما حسابدار هستید؟

نه ولی کامل میدونم راجبعش ،من سمت حقوقم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کسی ک مدرک حسابداری نداشته و برای کسی که سابقه کاره ای نداره بخواد بره دورهای حسابداری بگذرونه بی فا ...

نه سابقه ای ندارم سیستم بانکداری هم متفاوت هست..ممنونم بابت اطلاعاتی ک دادین

نه سابقه ای ندارم سیستم بانکداری هم متفاوت هست..ممنونم بابت اطلاعاتی ک دادین

پس برین دانشگاه ازاد تنبلی نکنین پیام نور مهارت هاش بدست نمیارین چون حسابداری فقط گرفتن مدرکش نیس باید به مهارت هاش برسین

😅😅😅چقد موقعیت هامونو سوزوندیم الان باید چ هزینه هایی بدم بابت ی اشتباه..شهرسه ها سر ب فلک میکشه

هی دقیقا،اره زیاده تازه ارشد بیشتر ولی پیام نور ۳ـ۴ تومن یه دانشگاه هم بود تو تهران اونم قیمتاش خوب

پس برین دانشگاه ازاد تنبلی نکنین پیام نور مهارت هاش بدست نمیارین چون حسابداری فقط گرفتن مدرکش نیس با ...

بحث تنبلی نیس بحث هزینه اس و وقت..دانشکاه آزاد هزینه گزافی میگیره این یکم مشکله

هی دقیقا،اره زیاده تازه ارشد بیشتر ولی پیام نور ۳ـ۴ تومن یه دانشگاه هم بود تو تهران اونم قیمتاش خوب

نه میگن ک دانشگاه پیام نور مدرک و آموزه هاش فایده نداره یا همون آزاد یا اگر وقت کنی برای دولتی بخونی مجدد 

اره واقعا هم همینه کلاسشون آنلاینه اکثرا و جدی هم نمیگیرن

بله اگرم بخوام مجدد کنکور بدم ک خب رشته های پیراپزشکی رو میرم ک بیشتر به فیلد کاریم نزدیکه..بد وعضیتی گیر کردم🤦

اسی منم قصد دارم حسابداری برم اما میترسم نرم سرکار

بله منم همین بود قصدم و چون از قبل شنیده بودم این قضیه کاریشو برای همین اینجا پرسیدم ک ی آقایی تایید کردن حرفمو..دیگه واقعا نمیدونم😢هم وقت بگذاری هم هزینه کنی و جواب نگیری واقعا ظلمه