2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه معلمی اره یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 4999 بازدید | 437 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون بله

عموو چ نمره ای نمره ی قبولی هست؟

باید نمره نهاییمون ۷ باشه که پاس بشیم؟

من زبان رو سال اول ۱۷ شدم امسال ۶😐

الان باز باید زبان امتحان بدم؟؟

مدرسه میگه اگر کلاس حضوری برداشته باشی با ۷ پاسی اگر ن باید ۱۰ بشی

میشه کمکم کنی🥲

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عموو چ نمره ای نمره ی قبولی هست؟باید نمره نهاییمون ۷ باشه که پاس بشیم؟من زبان رو سال اول ۱۷ شدم امسا ...

نمره نهایی تون باید بالای 7و نمره سالیانه باید بالای 10باشه تا قبول بشین

حالا جلو درس زبان نوشته قبول یا مردود؟

Mathematics teacher

نمره نهایی تون باید بالای 7و نمره سالیانه باید بالای 10باشه تا قبول بشینحالا جلو درس زبان نوشته قبول ...

چیزی ننوشته

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خب ببین مهم نمره نهاییه که شرط لازم رو نیووردی،عملا مردود شدی کاری به مدرسه نداره

یعنی الان زبان رو افتادم؟؟

مگه نمیگن هر نمره ای بالا تر باشه حسابه؟پس اون ۱۷ چی میشه

آها خب ترمیم زدی نمره برای قبولی نمیخواستی که

یعنی چی؟🥲

من دیپلمم ناقصه الان کدوم نمره حسابه؟

یادم رفت بخدا دیپلم ناقصی 😂اون نمره ۱۷برای چیه که ترمیم زدی شد ۷منو هم گیج کردی😂

ببین دیپلمم ناقص بود خب

الان همه درسامو ترمیم زدم ترمیم اولیم هستم

زبان الان اون ۱۷ لحاظ میشه یا ۶؟

نکنه باید باز امتحان بدم؟💔

درسایی که نمره نهایی ۷ داره یعنی پاس؟

ببین دیپلمم ناقص بود خبالان همه درسامو ترمیم زدم ترمیم اولیم هستمزبان الان اون ۱۷ لحاظ میشه یا ۶؟نکن ...

نه دیگه لازم نیست چون شما قبلاً نمره قبولی رو گرفتین و ترمیم که زدین کم شد مشکلی نداره عزیزم شما اون نمره قبولی رو قبلاً گرفتی تموم شد و رفت الان اونو ترمیم زدی ۶شدی مهم نیست،مهم اون درسایی که واسه دیپلم ناقص ثبت نام کردی و خرداد باید نمره قبولی بالای ۷ بیاری

Mathematics teacher

نه دیگه لازم نیست چون شما قبلاً نمره قبولی رو گرفتین و ترمیم که زدین کم شد مشکلی نداره عزیزم شما اون ...

وای خداروشکررررر

مثلا شیمی شدم ۷ قبولم یا ن?

این پیام مدرسست من غیر حضوری گرفتم باز باید امتحان بدم؟