2777
2789

میدونید مهریه فقط موقع طلاق به درد نمیخوره هزار تا هم باشه قسط بندی میکنن سالی یدونه بهتون بدن شاید.....

اگر دور از جون با چندتا بچه شوهرتون قبل از پدر مادرش بمیره نه تنها بچه های یتیم هیچ ارثی از پدربزرگ مادربزرگ نمی‌برند بلکه همون اموال باباشون هم تیکه پاره میشه....

از نزدیکان ما شوهرش فوت شد با دو تا بچه ورثه پدری اومدن خونه رو فروختن مهریه زن ۱۴ تا سکه بود بهش دادن با سهم دو تا بچه حتی نتونست یه خونه بخره بشینه توش بچه هاشو بزرگ کنه با شرمندگی و دوتا بچه برگشت خونه باباش.....

لطفا اگر روشن فکر هستید بدونید اینجا مثل اروپا و آمریکا نیست که قوانین مساوی به نفع طرفین باشه....

زن هیچ حق درست حسابی نداره یه مهریه بود که اونم میخوان حذف کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تو این شرایط پسرا ۱دونه م ب زور قبول میکنن

مهریه خودم ۱۴ تاس اما تمامی حقوق رو گرفتم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

با مهریه مخالفیم به شرط داشتن خقوق برابر.وگرنه که فکر نمیکنم هیچکس اونقد احمق باشه با شرایط فعلی بگه مهریه خوب نیس

بعدم این مهر نمیکنم و فلان مال فضای مجازیه نه دنیای واقعی.ما ماه قبل ۵تا عروسی داشتیم کمترینشون ۱۱۴ تا بود مهریش

ببین مهریه که باید باشه حرفی نیست 

اما اپن قسمت ارث اشتباهه

پدر و مادر فقط یک هشتم از پسرشون ارث میبرن بقیه مال زن و بچه است

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همسایه من شوهرش دست بزن داره بعد بیست سال زندگی میگه چهارده تا سکه رو میدم از زندگی من گم شو بیرون ....

بچه هم بهت نمیدم ....

جوونیشو گذاشته پای مرده و بچه ها حالا بیاد سن نزدیک ۵۰ سالگی از صفر شروع کنه خدا رو خوش میاد آخه؟ کجای دنیا اینجوریه؟ زن هیچ اختیاری نداشته طول زندگی که بتونه پیشرفت کنه درس بخونه کار کنه سر پیری بیرونش کنن و بره دنبال یکی دیگه🥲

درست میگید همه قوانین اسلام زن ستیزانه هست فقط یدونه مهریه واسه زنه که همونم نه تنها آقایون که خیلی از خانوما هم باهاش مخالفن

تا همه ی قوانین درست نشه نباید با مهریه مخالفت کرد. بقیه قوانین ازدواج و ارث و ... اگه درست شد، اونوقت مهریه هم باید برداشته شه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.