2777
2789

توردخدا بگین چیکار کنم ابن خوابم یعنی چی هرکسی تعبیر کنه ۲۰صلوات براش میفرستم 

خواب دیدم یه قورباغه تپل و خوشگل ‌و خیلی دوست دارم اما یهو تبدیل به گربه میشه و میشه تو خونمون

بعد من ازش میترسم میندازمش بیرون اما اون دوباره میاد تو خونه ولی این دفعه میکشمش 

سرش و محکم میکوبم زکین اما نمیمیره کلی چاقو بهش میزنم محکم خفن میکنم ولی انگار نمیمیره فقط بی حال میشه

خلاصه دوباره پرتش میکنم بیرون و فکر میکنم که مرده 

ولی در نقش یه گربه دیگه وارد خونمون ( خونه پدری) میشه و با مامانم خوبه (انگار خودشو زده باشه به‌ اون راه که مثلا من اون گربه قدیمی نیستم فقط از رو ظاهر خوب بود با مامانم) مامانم میره بیرون یهو گربه با یه حالت شیطانی نگام میکنه من میفهمم خودشه سمتش حمله میکنم اونم میاد سمتم اما زورش بهم نمیرسه

بعد بزور میگیرمش و میبرمش حمام تو وان خفش میکنیم ( خودم و پسر خالم که مثل داداشمه) و واقعا میمیره 

اما چون خیالمون راحت باشه با چاقو تیکه تیکش میکنیم و خونشو تو یه ظرفی نگه میداریم

مامانم میگه خونش خاصیت داره

یه گربه دارم خونه بابام الان ازش متنفر شدم از هذچی گربه هست میترسم

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه ترسناک

من کلا از گربه ها میترسم نمیدونم دلیلشو،حالا یکیشون هر روز میاد زیر پنجره صدام میکنه،انگار باهام حرف میزنه،نمیفهمم چی میگه😂

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
وای چه ترسناکمن کلا از گربه ها میترسم نمیدونم دلیلشو،حالا یکیشون هر روز میاد زیر پنجره صدام میکنه،ان ...

همسرم میگه به زور بیدارم کرد از خواب

بعدم که بیدار شدم لبم بی حس بود کلا

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

فک کنم از نظر فکر و روان این روزها آشفته ای.هیچ تعبیری نداره.فقط از نظر ذهنی این روزها بهم ریخته ای ذهنت نمیتونه منظم کار کنه و خواب های عجیب غریب میبینی.تفکرات روزانت شب ها ب صورت کابوس خودشون رو نشون میدن.خیالت تخت.هیچ آفریده ی خدایی شیطان نیس.شیطان خود شیطان و جن هست.و ربطی نداره ب گربه