2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5760 بازدید | 167 پست
اولش ازدواج زوری و با کتک اذیت های شوهر تهمت کتک تحقیر مقایسه خانواده شوهر با عروسای فامیل مسخره کرد ...

وای چقدر شبیه منی الان فک می کنم منم صد در صد افسردم مدام یکجا می شینم و فکر می کنم اگر سرکار نرم تا الان قطعا به خودکشی هم فکر می کردم

کار ندارم ولی تو حتی سفره رو هم جم نکردی؟؟ مریض بودی یا تیر خوردی دور جون 🤨ینی غذا میخوردی میرفتی ک ...

غذایی نخوردم تو این دو روز به جز ی لقمه کره 

غذا رو درست کردم گذاشتم جلوشون دو تایی بخورن 

من دوباره برگشتم کپه ی مرگمو گذاشتم رو مبل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذایی نخوردم تو این دو روز به جز ی لقمه کره غذا رو درست کردم گذاشتم جلوشون دو تایی بخورن من دوباره ب ...

باشه عزیزم درکت میکنم ولی سفره تا کردن گذاشتن رو اپن که کاری نداره یه ثانیه س. ناراحت نشی ولی فکر کنم شوهرت حق داره خونتون به اوج فضاحت رسیده بود

ما شالله به سیاست شما متاسفانه من نداشتم و مرد ذلیل شدم

چاره چیه وقتی زندگیو بهت حروم میکنن باید مقابل اشتباهاتش وایسی گل من براخودت ارزش قاعل نباشی مردا صدسال سیاه ارزش نمیدن اول تو باید بخودت ارزش بدی اجازه ندی باهات بدرفتار کنه

وقتی محکوم میشی به یه زندگی و حس میکنی جوونیت میره باید یحرکتی بزنی تا بتونی زندگی کنی

اگ اشتباه کرد برگردی محبت کنی هرگز پی به اشتباهاتش نمیبره چ بسا فک میکنه کاردرستیم میکنه اونجا مقصری مقصری ک باعث شده متوجه اشتباهش نشه

مقصری ک تو اشتباهاتش غرق شده بدترشده

کم سنو سال بودی خام بودی الگوی خوبی دوروبرت نبود ازش یادبگیری تابوده زنا خدمتگذار مردا بودن انگار اسمون جرخورده همون یمرد افتاده پایین

زنا براخودشون ارزش نذاشتن مرداهم نمیذارن

بعدباادمای داغون وامونده درمونده دوروبرت توحتما یادمیگیری ک زنانگی کنی سیاستو یادبگیری هه اشتباه از زمان قدیم نسل درنسل پیش رفته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
وای چقدر شبیه منی الان فک می کنم منم صد در صد افسردم مدام یکجا می شینم و فکر می کنم اگر سرکار نرم تا ...

نشین خونه اصلااا 

من وقتی تدریس می‌کردم هم اعتماد به نفس داشتم هم حالم خوب بود 

گرچه سختم بود مدیریت خونه و بچه و شغلم ولی می ارزید 

از وقتی نشستم خونه این بلا سرم اومد 

چون من دختر پر جنب و جوشی بودم تو سن خودم موفق بودم مستقل شده بودم 

وقتی تصمیم گرفتم کنکور بدم شوهرم گفت یا برای کنکور بخون یا سرکار برو

منم دیدم واقعا خودمم نمیتونم هم درس بخونم هم تایم بگذارم برای درس ،این شد که با آخرین حقوقم کتاب کنکور خریدم و خونه نشین شدم

این چه حرفیه تا حالا افسرده شدی که نتونی از جات تکون بخوری؟

عزیزم سفره برکت خدا فکر کن نون و اب و بشقاب و غذا فکر کن غذا بخوری بری کنار. صبح بشه شب بشه دوباره صبح بشه. چند روز به همین وضع. مگسا و مورچه ها هم لابد حمله کنن. نگفتم جاروبرقی و گردگیری میگم فقط سفره

خب بابات چرا بهش نگفته مگه دختر من نوکرته 

تو توخونه چیکاره ای یه دستی برسون 

مگه قراره 24 ساعت خونه مرتب باشه

یا چرا بهش نگفته اگه نمی‌تونید چهارتا قابلمه بشقاب دونفری جمع و تمیز کنید نیاز به خبرکشی داری کی گفته اصلا زن بگیری؟

باشه عزیزم درکت میکنم ولی سفره تا کردن گذاشتن رو اپن که کاری نداره یه ثانیه س. ناراحت نشی ولی فکر کن ...

من واقعا هیچ حسی نداشتم حالم خوب نبود

وگرنه به قول شما کاری نداشت دو ثانیه وقت میبرد 

همین حال کار خونه یکساعت وقت نبرد 

حسش نباشه دست و دل آدم به کار نمیره هر چند آسون. 

آدم دچار انجماد عملکردی میشه

عزیزم سفره برکت خدا فکر کن نون و اب و بشقاب و غذا فکر کن غذا بخوری بری کنار. صبح بشه شب بشه دوباره ص ...

خب آقا جمع کنه 

یک نفر مریضه حالش خوب نیست بعد شما حرف برکت می زنی 

اصلا درکی از حال بد داری؟ 

شما حتما باشگاه برو خونه نمون که بیچاره میشی آخر هفته برنامه بچین برا تفریح... هر وقت شروع کنی دیر نیست...گذشته ی لعنتی، دیگه تموم شده مثل دفتر مشقی که تموم شده و دیگه نیازی بهش، نداری بندازش، دور و یه دفتر سفید دیگه بردار شروع کن به نوشتن و زندگی کردن حیفه که زندگی بچت رو خراب کنی 

خب بابات چرا بهش نگفته مگه دختر من نوکرته تو توخونه چیکاره ای یه دستی برسون مگه قراره 24 ساعت خونه م ...

دقیقا بهش باید می گفتن مرد خاله زنک ندیده بودیم که دیدیم 

به قول اون کاربر

به خدمات پس از فروش کلفتشون زنگ زدن