2777
2789

دو روز حالم خوب نبود افسردگیم عود کرده دراز کشیدم رو مبل فقط دو روزو کاری نکردم 

جز اینکه شام و ناهار گذاشتم بچه گرسنه نمونه 

شوهرم عکس ظرفای نشسته لباس های که شسته بودم جمع کردم و حسن نبود جمع کنم و سفره ی روز زمین مونده رو عکس انداخته فرستاده به بابام 

...دلم شکسته ازش 

..بزور تونستم با آهنگ و کلیپ انگیزشی از جام‌پاشم 

اونا خوابیدن من خونه رو تمیز کردم

خونه تمیز شد ولی فکر نمیکنم بتونم دلمو از همسرم صاف کنم از چشمم افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیشعور و خاله زنکه. بابات چیکار کنه؟ انگار کلفت گرفته زنگ زده خدمات پس از فروش😑

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

وااا برین بهش درکو شعورش کدوم جهنمی رفته مگه کوره چشاشو گرفتن ک نمیبینه حالت بده بعدم فرستاده ک چی زن زندگی نیستی

خیلی خودش شوهر خوبیه بااون سطح از نفهمیش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
🥹من داشتم با خودم کلنجار میکردم که خودمو میکشم این به فکر شکمو و تمیزی خونه بود ..مامانم زنگ زد چه ...

زندگی مشترکه

همسرت باید تا جایی که می تونه کمک کنه در حالت عادی 

چه رسد به زمانی که ناخوشی

ببین پیش پدرت کم نیاریا ب پدرتم بگو بتوپه بهش بگه خب دخترمم ادمه مگه خودت نری سر کار دخترم ازت فیلم و عکس میگیره؟دخترم لابد استراحت لازم داشته تو که شوهرشی باید یکیو میاوردی خونه رو تمیز کنه 

والا مامانم ی همسایه داره اقاهه مهمدس درامدشم زیاد نیستا کلا دور و ور شصت تومن درامدشه اما ماهی ده تومن میده ب دوست مادرم ک صبح تا ظهر بره کار کنه براشون چون خانمش عادت داره تا ظهر بخوابه شوهرش اینو استخدام کرده که ناار بذاره و کارای خونه و مراقبت از بچشون

چقدر بیشعور و خاله زنکه. بابات چیکار کنه؟ انگار کلفت گرفته زنگ زده خدمات پس از فروش😑

از این میسوزم مامانم زنگ زده غر میزنه چرا خونه تمیز نکردی چه وضعشه ..کاش مامانم میگفت چه اشکالی داره حتما حالش خوب نیست خودش پا میشه تمیز میکنه