2777
2789

سلااام

یه سوال داشتم

خانمایی که طبیعی زایمان کردید 

موقع زایمان وقتی میخوای زور بزنی

چجوریه؟

موقع زور زدن مدفوع هم میاد؟

چکار کنیم نیاد؟

من خیلی میترسم و خجالت میکشم این موقع

تورو خدا بهم بگین اصن چجوریاست زور زدن و اینا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه عده قبل زایمان تنقیه میکنن که مدفوع نیاد 

بیاد هم چیز عجیبی نیست و ظاهرا طبیعی ترین چیز در زایمانه 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چکار کنم دهانه رحم زوددر و راحت تر باز شع؟؟؟

قبل زایمان رابطه جنسی داشته باش پیاده روی خیلی خیلی برو 

شربت زعفران بخور 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چیچیه این که میگی؟

تخلیه روده ها 

اهاپس اگه اومد هم طبیعیه دیگهیه وقت مامایی چیزی گیر نده یا به روی ادم بیاره خجالت بکشم

نه عزیزم ادم تو همون درد کشیدن های قبلش انقدر میره دسشویی ک چیزی نمیمونه من لحظه اخرم میگفتم دسشویی دارم گفتن نه نریا بچه داره میاد منو بردن اتاق زایمان . البته برا من ۱۵ ساعت طول کشید 

اهاپس اگه اومد هم طبیعیه دیگهیه وقت مامایی چیزی گیر نده یا به روی ادم بیاره خجالت بکشم

نه بابا 

میگن طبیعیه 

نگران نباش