2777
2789
عنوان

غربالگری سه ماهه اول بارداری

134 بازدید | 9 پست

کسانی که غربالگری سه ماهه اول انجام دادن لطفا راهنمایی کنن .چطوری انجام میشه ؟سن دقیق بارداری مشخص میشه؟ باید ناشتا باشیم یا هر راهنمایی دیگه.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اگه دكترت خيلي خوب باشه و به فكر همه جا حتما آزمايش قند خون هم برات نوشته پس بايد ناشتا باشي

آزمایش قند خون چند روز پیش انجام دادم .حالا چند روز دیگه گفته یه ازمایش هست و سونو غربالگری

آزمایش قند خون چند روز پیش انجام دادم .حالا چند روز دیگه گفته یه ازمایش هست و سونو غربالگری

اول که فهمیدی بارداری میشه بگی چیکار کردی و چ آزمایش یا سونو هایی دادی عزیزم؟

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
اول که فهمیدی بارداری میشه بگی چیکار کردی و چ آزمایش یا سونو هایی دادی عزیزم؟

اول یه سونو واژینال انجام دادم که دکتر گفت هفت هفته هستم .بعد یه سری ازمایش خون وادرار برام نوشت که قند و چربی و تیروئید و ویتامین دی و ...بود که ناشتا انجام دادم .حالا هم یازده هفتگی یه آزمایش و سونو غربالگری برای سلامت جنین دارم که هفته دیگه باید انجام بدم