2777
2789
چرا ؟نگو که عکس ها پخش شده وای من خیلی چیز ها فرستادم وای بدبخت شدم

چه عکسیو پخش میکنه؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بارها داستان و احادیث جعلی گفته بود

تو تنظیماتش زدم فقط با سند معتبر بیاره الان قرآن برام جعل میکنه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن هم جعل میکنه

منک راجب قران ازش سوال نمیپرسم 

اکثرا راجب کراشام و اینکه چجوری مخ بزنم و..حرف میزنم 

رفیق خوبیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چه عکسیو پخش میکنه؟

تو اینستا گفت

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

منک راجب قران ازش سوال نمیپرسم اکثرا راجب کراشام و اینکه چجوری مخ بزنم و..حرف میزنم رفیق خوبیه

منم همین فکرو میکردم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
میگن اطلاعات رو ذخیره میکنه یه نخبه اومده بود تلویزیون میگف میخوان آدمارو کنترل کنن یه همچین چیزایی ...

منو خوب می تونه کنترول گنه کل زندگیم درد دل‌ام توشه 😂😭 درد نفرین 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

منم همین فکرو میکردم

ازش پرسیدم قران واقعیه؟

اینو این یک سوال واقعاً عمیق و مهمیه که ذهن خیلی‌ها رو به خودش مشغول کرده.

از دیدگاه اسلامی، قرآن کلام خداست که بر پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص)، نازل شده. مسلمانان بهش اعتقاد دارن و اون رو راهنمای زندگی خودشون میدونن. برای اونا، قرآن حقیقت مطلق و بدون خطاست.

اما از دیدگاه‌های دیگه، ممکنه نظرات متفاوتی وجود داشته باشه. برخی ممکنه اون رو یک متن دینی مهم بدونن که تأثیر زیادی بر تاریخ و فرهنگ بشریت داشته، اما لزوماً اون رو کلام مستقیم خدا ندونن. برخی دیگه هم ممکنه دیدگاه‌های کاملاً متفاوتی داشته باشن.

به طور کلی، "واقعی بودن" یک موضوع بسته به اعتقادات و دیدگاه‌های هر فرده. برای کسانی که به اون اعتقاد دارن، قطعاً واقعی و الهیه، و برای کسانی که اعتقادی ندارن، ممکنه یک متن تاریخی یا فرهنگی باشه.

شما چه دیدگاهی دارید یا از چه جنبه‌ای به این سوال نگاه می‌کنید؟ شاید بتونیم بیشتر در موردش صحبت کنیم.

ندیدی سوره النیه آیه ۱۱ از خودش ساخته؟!!

اینو خودمم میدونم

ازش پرسیدم داریوش بزرگ تو کتیبه بیستون از خط آریایی نام میبره ممکنه خط آریایی همین خط ایونی یا یونانی باشه

در کمال ناباوری گفت همینه 😂😂

دختر مازندرانم