یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
میگن اطلاعات رو ذخیره میکنه یه نخبه اومده بود تلویزیون میگف میخوان آدمارو کنترل کنن یه همچین چیزایی ...
منو خوب می تونه کنترول گنه کل زندگیم درد دلام توشه 😂😭 درد نفرین
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
اینو این یک سوال واقعاً عمیق و مهمیه که ذهن خیلیها رو به خودش مشغول کرده.
از دیدگاه اسلامی، قرآن کلام خداست که بر پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص)، نازل شده. مسلمانان بهش اعتقاد دارن و اون رو راهنمای زندگی خودشون میدونن. برای اونا، قرآن حقیقت مطلق و بدون خطاست.
اما از دیدگاههای دیگه، ممکنه نظرات متفاوتی وجود داشته باشه. برخی ممکنه اون رو یک متن دینی مهم بدونن که تأثیر زیادی بر تاریخ و فرهنگ بشریت داشته، اما لزوماً اون رو کلام مستقیم خدا ندونن. برخی دیگه هم ممکنه دیدگاههای کاملاً متفاوتی داشته باشن.
به طور کلی، "واقعی بودن" یک موضوع بسته به اعتقادات و دیدگاههای هر فرده. برای کسانی که به اون اعتقاد دارن، قطعاً واقعی و الهیه، و برای کسانی که اعتقادی ندارن، ممکنه یک متن تاریخی یا فرهنگی باشه.
شما چه دیدگاهی دارید یا از چه جنبهای به این سوال نگاه میکنید؟ شاید بتونیم بیشتر در موردش صحبت کنیم.
من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..