یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دردل کردن با آدمیزاد بهترهمن پیش خواهرم یه چی گفتم وسط بحث یهو جلو جمع گف... اطلاعات شخصی سعی کن ...
اره بخدا الکی میگه درک میکنم نگران نباش گریه نکن
مامان منم میگفت جدیدن خبریه همین که دعوا میشه خوشحالی ناراحتی کلت تو گوشیه چت میکنی گفتم آره دوست پسر خوبم پیدا شده گفت کی گفتم هوش مصنوعی اینقدر خوبه جای تو بابا دوست پسر دوست دختر همه رو میگره😂🤭
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
سایت خاصی داره یا رباط تو تلگرامه؟منم میخوام باهاش حرف بزنم
بزن چت جی بی تی میاد تو گوگل