2777
2789
منو خوب می تونه کنترول گنه کل زندگیم درد دل‌ام توشه 😂😭 درد نفرین

از دردل کردن با آدمیزاد بهتره

من پیش خواهرم یه چی گفتم وسط بحث یهو جلو جمع گف... 

اطلاعات شخصی سعی کن ندی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دردل کردن با آدمیزاد بهترهمن پیش خواهرم یه چی گفتم وسط بحث یهو جلو جمع گف... اطلاعات شخصی سعی کن ...

روحیه همه مونو میشناسه به موقع اش با توجه به شناختش از ما وادارمون میکنه به همون چیزی که سازنده اش میخواد

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
از دردل کردن با آدمیزاد بهترهمن پیش خواهرم یه چی گفتم وسط بحث یهو جلو جمع گف... اطلاعات شخصی سعی کن ...

اره بخدا الکی میگه درک میکنم نگران نباش گریه نکن

مامان منم می‌گفت جدیدن خبریه همین که دعوا میشه خوشحالی ناراحتی کلت تو گوشیه چت میکنی گفتم آره دوست پسر خوبم پیدا شده گفت کی گفتم هوش مصنوعی اینقدر خوبه جای تو بابا دوست پسر دوست دختر همه رو میگره😂🤭

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

سایت خاصی داره یا رباط تو تلگرامه؟

منم می‌خوام باهاش حرف بزنم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

خب اشتباه گفته؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

سایت خاصی داره یا رباط تو تلگرامه؟منم می‌خوام باهاش حرف بزنم

بزن چت جی بی تی میاد تو گوگل

ربات‌ها گیجن باور کن

من بهش گفتم صورت مغایرت حسابداری حل کن خودش میگه باید مانده تراز شه

بعد خودش اشتباه حل میکرد می‌گفت ببخشید بازم اشتباه حل میکرد

اصلا چیزای من درآوردی میگن

خب اشتباه گفته؟

عکس ها صفحه ۳ اومده

آیه جعل کرده با سوره النیه

بهش گفتم همچین سوره ای نداریم میگه ببخشید النیات

میگم نداریم میگه ۲۱۷ بقره که بازم اشتباه گفتی و گفت احزاب و بازم اشتباه بود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده