بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم طفلی خراب نکرد پاشنه کفشم شکست بعدش شبش مریض شدم بعد تقصیر فیلمبردار شد هی بالا پایین کرد فشارم افتاد غش کردم بعدم دیر رسیدیم تالار و چیزای دیگه ولی خب عروسی بود دیگه گذشت برام مهم نیست دیگه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خودم نه ولی شوهر دخترعموم یه بازی درآورد تو عروسیشون همه میگفتن داماد چرا اینجوری میکنه با عروس اصلا نرقصیپد ولی با مادر خواهر فامیلش رقصید یجوری قیافه گرفته بود انگار قرار بود اونو........
هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔 تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.
من ۱۷سال پیش عروسی کردم .روز عروسی چون شوهرم هماهنگ کرده بود که تو آتلیه خانم باید بیاد ازمون عکس بگیره و یه دفعه به طور ناگهانی یه آقاوسط عکس گرفتن اومد داخل و شروع کرد بقیه عکس ها رو گرفتن.شوهرم هیچی نگفت ولی یه اخم غلیظ تو اون عکسها داره .بعدش هم یه کم به من غر غر کرد که چراتو هیچ اعتراضی نکردی