2777
2789
عنوان

کیک خوشمزه قابلمه ای من😋+عکس

7426 بازدید | 44 پست

سلام...🙋🙋🙋

ی کیک خوشمزه پختم، توی قابلمه...واسه من و خانوماایی کهو فر ندارن، بهترین کیک میشه..

اونقدر خوشمزه و خوش بافت شده ، که حد نداره😍😍😍

همین بسسس که مادرشوهرم کلی تعریف کرد از کیک و تریینش..😂😂😎😎

گذاشتم، شمام بپزید و لذتتش رو ببرید..

مطمئنم خیلی خوشتون میاد.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید کوکو بشیم تا بزاری 😭😭😭😭

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دستورشم بزار دیگه

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

استاترمیشه دستورشوباجزیاتش بگی دقیق مرسی

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

میشه در مورد تزیینش بگی؟؟ روش گاناشه؟؟گاناشه؟؟ قالب گل گذتشتی؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab