2777
2789
عنوان

کیک خوشمزه قابلمه ای من😋+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7426 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌻🌻

اسمش کیک چای بدون فر هست..

تو نت بزنید..

«کیک چای بدون فر آشپز خونه کوچیک من»

تو قسمت ویدئو، آپارات..میاره بالا براتون.

یا تو تل گرام بزنید «آشپزخونه کوچیک من»

آخرین ویدئو کانال، کیک چای بدون فر هست.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
روش شکلات تخته ای اب کرده ریختی و تزیین کردی?افرین عالی و باسلیقه.لایه کیک خامه زدی?

بله با شکلات تخته ای و خامه، گاناش درست کردم، روش ریختم،بعدم با کاردک صافش کردم و اضافشو گرفتم.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
🌻🌻 اسمش کیک چای بدون فر هست.. تو نت بزنید.. «کیک چای بدون فر آشپز خونه کوچیک من» تو قسمت ویدئو ...

آدرس کانال شو بفرست

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
روش شکلات تخته ای اب کرده ریختی و تزیین کردی?افرین عالی و باسلیقه.لایه کیک خامه زدی?

خامه نزدم..

ولی میشه بزنی..وسطش و روش..

من خامه نداشتم، دیگه گاناش درست کردم.