2777
2789

از بچگی عاشق موتور بودم یعنی عشق موتورم من الان که وقتش رسیده همسرم نمیزاره بگیرم میگه میترسم اتفاقی برات بیفته ما خونمون تو شهرستانه یعنی خلوته ترافیک و اینا نیس چیکار کنم راضی بشه تورو خدا بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین همسرم توی بیمارستان کار میکنه تو بخش جراحی مغز و اعصابو میگه ۹۰ درصد بیمارایی که برای ما میارن ...

میدونم حقم داره ولی خب ببین موتور برقی بالای ۷۰ نمیرن بعدم قرار نیس که بزنم روش برم دور دور مسیر سرکار تا خونه  همین

نمیدن که به زنا و اینکه برا خارج شهر گواهینامه میخوام چیکار

میدونی خدایی نکرده خدایی نکرده به کسی بزنی قتل عمد حساب میشه ؟؟

درکل هم چیزی نشه اگه بگیرند ۶ ماه زندانی داره بدون گواهینامه بودن؟؟

و هزارتا چیز دیگه؟؟

اگه واقعا عاشق موتور و دوچرخه ای یک بار دوبار پاشو برو پیست موتور سواری دوچرخه سواری عشق کن کیف کن

چون من دقیقا عین شما عشق موتور و دوچرخه ام دقیقا همین کارو میکنم میرم پارک بانوان دوچرخه سواری چون چادری هستم. اونجا دیگه راحتم کیف میکنم 

میدونی خدایی نکرده خدایی نکرده به کسی بزنی قتل عمد حساب میشه ؟؟درکل هم چیزی نشه اگه بگیرند ۶ ماه زند ...

موتورم همسرم هست میرونم سه ساله ولی خب دلم میخواد موتور برا خودم باشه این بحث گواهینامه هم نمیدونم

موتورم همسرم هست میرونم سه ساله ولی خب دلم میخواد موتور برا خودم باشه این بحث گواهینامه هم نمیدونم

بحث گواهینامه رو حتما سرچ کن بخونه

توروخدا بدون گواهینامه نشین

اتفاق یک بار میوفته خدایی نکرده

خدایی نکرده اتفاقی بیوفته هم‌خودت هم همسرت رو نابود کردی

فکر کن حتی اگه بزنی به یک ماشین طرف شکایت کن 

پلیس میاد میگه گواهینامه چه موتور چه ماشین

بعد بگی گواهینامه ندارم ۶ ماه حبس فقط جریمه ی نداشتن گواهینامست بقیش پیش کش

میدونم حقم داره ولی خب ببین موتور برقی بالای ۷۰ نمیرن بعدم قرار نیس که بزنم روش برم دور دور مسیر سرک ...

بازم بالای ۷۰ نمیره خوبه 

ولی بازم اگه تونستی شوهرتو راضی کنی و بگیری

خیلی خیلی احتیاط کن عزیزم 

ولی بازم چون گواهینامه هم نمیگیری کلا خیلی استرس زاست براتون 

خدایی نکرده یه بچه بپره جلوت میدونی چی میشه دیگه