2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم نظر بدید

68 بازدید | 9 پست

دلم میخواد درس بخونم ، شرایط زندگیم حوریه که هزینه تحصیل رو خودم باید در بیارم ، نمی دونم سر چه کاری برم که پول در بیارم ، از طرفی کمر م هم احتمالاً عمل داره میخام یکسال پشت کنکور بمونم درس خوندن رو دوست دارن ولی نمی دونم چطوری هزینه هاشو تامین کنم ، به نظرتون چه کار برم؟ هیچ مهارتی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون یه دانشگاه خوب قبول شو. همون اول وام بگیر و بعدم یه کار دانشجویی تو همون دانشگاه پیدا کن که هزینه‌هاتو تامین کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بخون یه دانشگاه خوب قبول شو. همون اول وام بگیر و بعدم یه کار دانشجویی تو همون دانشگاه پیدا کن که هزی ...

الان برا کنکور یه آزمون میخام ثبت نام کنم نمی تونم ، الان ‌‌‌‌‌‌‌‌بایدکار پیدا کنم 

الان برا کنکور یه آزمون میخام ثبت نام کنم نمی تونم ، الان ‌‌‌‌‌‌‌‌بایدکار پیدا کنم

من دوازده سال پیش کنکور دادم و رتبم سه رقمی شد. هیچ کلاسی نمیرفتم. 

میدونم الان کنکور تغییر کرده ولی به نظرم تغییرات مثبت بوده اون زمان منابع اینترنتی به این وسعت و کیفیت در دسترس نبود. خودتو اسیر تبلیغات نکن وقتی که صرف کار و فکر کردن به کار میکنی رو روی مطالعه بذار و منابع رایگان پیدا کن و با دقت بخون و برای رفع اشکال از هوش مصنوعی کمک بگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.