2777
2789
عنوان

گوشمو سوراخ کردم ولی

157 بازدید | 23 پست

هفته ی پیش پنجشنبه سوراخ کردم بادستگاه تفنگی..ولی هنوز فشارمیدم دردمیکنه وانگار بادکرده..پماد جنتکس گفت بزن تاعفونت نکنه میزنم هرروز..طبیعیه؟الان دیگ گوشوارمو دراوردم..گفت عفونت کرد باپماد خوب نشد طلا بنداز

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بزرگسالی دیگه نباید با گان سوراخ کنی

منم ۲۳ سالگی سوراخ کردم

با سوزن آنژوکت سوراخ کردن برام

پیش این دکترا نرفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شاید به جنس گوشواره حساسیت داری

طلا بنداز منم اینطور بودم طلا انداختم درست شد

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

اره عادیه برا من تا یکمهاو نیم توش مثل یه لپه یا نخود ریز باد داشت سفت بود

اره منم همینطوره‌ دقیقا

گوش سمت چپم بادش بیشتره

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
شاید به جنس گوشواره حساسیت داریطلا بنداز منم اینطور بودم طلا انداختم درست شد

طلا ندارم متاسفانه🥲

تو بزرگسالی دیگه نباید با گان سوراخ کنیمنم ۲۳ سالگی سوراخ کردمبا سوزن آنژوکت سوراخ کردن برامپیش این ...

من سوراخ دومیم بود

توارایشگاه سوراخ کردم..دکتر نرفتم

طلا ندارم متاسفانه🥲

خب استیل ضد حساسیت بگیر

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»