2777
2789
هیچ عددی برای بهترین سن ازدواج وجود نداره. بستگی به خودت و شرایطت داره. توی هر سنی می‌تونی ازدواج کنی، فقط باید آماده باشی. برای تفاوت سنی هم هر کسی یه دیدگاه متفاوت داره. مهم اینه که با طرف مقابلت هماهنگ باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانش یکمم عصبیه بعضی وقتا میگه اعصابش بهم میریزه بیشتر از اون میترسم😂۲۴ سالشه

نه حالا ما همه آرومیم اون بدبخت عصبیه فقط 

کم کم برو جلو تا بزرگ شی اصلا ترس نداره🤪 من جمعه دارم میرم خونشون اصلا نترس

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

۲۲/۲۳ سالگی با ۱۰ سال و چند ماه تفاوت سنی.

از نظر من برای ازدواج بهترین سن تعریف نشده.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عصبی بشه من خندم میگیره بخدا😂😂عههه مواظب خودت باش😂

عههه باید یه لیوان ابی اب قندی چیزی برسونی دستش نه که بخندی عهه😂😂😐

یه جوری میگی مواظب خودت باش انگار میرم شکنجه گاه 

به خدا سخت و ترسناک نیست 

عینه بازی میمونه که رفتی مرحله بعد از دوستی میری نامزدی😂🤌🏻

عههه باید یه لیوان ابی اب قندی چیزی برسونی دستش نه که بخندی عهه😂😂😐یه جوری میگی مواظب خودت باش انگ ...

باید تمرین کنم😂

فکر کنم نی نی سایت تاثیر بد گذاشته روم باید یمدت نیام😂😂

باید تمرین کنم😂فکر کنم نی نی سایت تاثیر بد گذاشته روم باید یمدت نیام😂😂

تمرین کن 

اره اینجا زیادی بزرگ کردن مادر شوهر خواهر شوهر رو نمیگن فرشته های آسمونی اند ولی میشه کنار اومد 

ما با مادر خودمون هم بحثمون میشه گاهی با مادر شوهرم همینه 

کلا زندگی رو سخت و پیچیدش نکن🫂