2777
2789
۲۰ سالمه حس میکنم بچم هنوز نمیتونم وارد مسائل جدی بشممثل ارتباط با خانواده همسر

همسنیم 

به نظرم زیاد سخت نگیر زندگی رو ، اونا هم یه آدمایی هستن عینه پدر و مادر خودت دیگه بعدشم کم کم یاد میگیری 

اینکه ۳ ساله دیگه بیاد چندان فرقی نمیکنه که بعدشم دوستی اگه تایمش زیاد شه کسل کننده میشه و حریم ها شکسته میشه 

نمیگم سریع ازدواچ کن ها نه 

کم کم بگو شمارو به مادرش معرفی کنه یه سلام احوال پرسی تلفنی داشته باش تا ۱ سال این شکلی بگذره بعدش کم کم خاستگاری و هی اروم پیش برید تا مراحل طولانی شه

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم عزیزم ایشالا از این به بعد بهترینا برات رقم بخوره

من متاهلم و دوران عقدم اما خیلی پشیمونم کاش زود ازدواج نمی‌کردم کاش خام حرف های قشنگش نمی‌شدم شما که مجردی خیییییلی دقت کن که مثل من پشیمون نشی

همسنیم به نظرم زیاد سخت نگیر زندگی رو ، اونا هم یه آدمایی هستن عینه پدر و مادر خودت دیگه بعدشم کم کم ...

به پدر مادرش عکسمو نشون داده یچیزایی در موردم گفته ولی من فعلا باهاشون حرف نزدم یکمم میترسم حس میکنم سخت گیرن باید مواظب باشم چی میگم😂

باباش سرهنگه مامانش معاون مدرسه😂💔

به پدر مادرش عکسمو نشون داده یچیزایی در موردم گفته ولی من فعلا باهاشون حرف نزدم یکمم میترسم حس میکنم ...

خواهر ترس نداره که درسته میگن مادر شوهرررر ولی دیگه هیولا که نیست کم کم آشنا شو احوال پرسی ای تبریک روز مادری چیزی

عههه خانواده آدم حسابی ای هم هستن که😁 خودش چند سالشه؟

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

خواهر ترس نداره که درسته میگن مادر شوهرررر ولی دیگه هیولا که نیست کم کم آشنا شو احوال پرسی ای تبریک ...

مامانش یکمم عصبیه بعضی وقتا میگه اعصابش بهم میریزه بیشتر از اون میترسم😂

۲۴ سالشه

شرایط ازدواج نداشتین؟ماهم چهار سال تفاوت سنی داریم دقیقا حرفمون اینه که تو ۲۴ سالگیم ازدواج کنیم

نه خانوادها مخالف بودن 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩