2777
2789
باید به همسرتون بگین که دفعه بعدی یه دلیل محترمانه بیاره و دکش کنید مثلا بگه خانمم مریضه نمیتونه مهم ...

نمیتونه بگه هر چقدر باهاش صحبت میکنم خود همسرمم جلوش معذبه 

هیچی تو خونه برا خوردن نداریم نمیدونم چیکار کنم امشب تخم مرغ گذاشتم جلوش تا ۵ ۶ روز میمونه بعدش هم تا میرسه شهرمون زنگ میزنه ک اومدم مثلا قبلش زنگ نمیزنه ک بهانه بیاریم حالا موندم فردا ظهر رو چیکار کنم نهار بعدش شام 

اخه تو این دوره زمونه ادم چقدر بیشعور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونه بگه هر چقدر باهاش صحبت میکنم خود همسرمم جلوش معذبه هیچی تو خونه برا خوردن نداریم نمیدونم چیک ...

واقعا بیشعوره 

کسی که انقدر پرروعه شما هم پررو باشین در مقابلش، زنگ زد همون‌ لحظه بگین ما خونه نیستیم… دیگه جز این راهی نداره آخه 

ناراحت شدم واقعا 

تو این گرونی مردم چقدر بی ملاحظه اند

واقعا بیشعوره کسی که انقدر پرروعه شما هم پررو باشین در مقابلش، زنگ زد همون‌ لحظه بگین ما خونه نیستیم ...

میدونی از شهر دور میاد اگر بگیم خونه نیستیم میگه کلیدارو بزارین برام 

بعدش با یکی از اشناها نزدیک در ارتباطه ب اون زنگ میزنه مارو تو رودربایستی میزاره 

امشب یه عالمه گریه کردم

میدونی از شهر دور میاد اگر بگیم خونه نیستیم میگه کلیدارو بزارین برام بعدش با یکی از اشناها نزدیک در ...

اخی 😢

میدونم گفتن این حرفم بی فایدس و قطعا انجامش نمیدین اما ایشون اگه واقعا منفعتی براتون نداره کلا باهاش کات کنید، چه اهمیتی داره حالا با این اقا رفت و امد کنید؟! واضح و مستقیم بپیچونیدش! والسلام 

هیچی تو خونه نیست ۳ ماهه حقوق نگرفتیم

😮😮😮😢😢😢

خدا لعنت شون کنه که انقدر زندگی رو برامون سخت کردن، ما هم یک‌ ماه یک ماه با تاخیر حقوق میگیره همسرم، خیلی اذیت کنندس

اخی 😢میدونم گفتن این حرفم بی فایدس و قطعا انجامش نمیدین اما ایشون اگه واقعا منفعتی براتون نداره کلا ...

عزیز دلم بخدا حرفت بجا ما اصلا باهاش رفت و امدی نداریم ارتباطی نیست ک بخواد کات بشه ... بخدا عجیبه

😮😮😮😢😢😢خدا لعنت شون کنه که انقدر زندگی رو برامون سخت کردن، ما هم یک‌ ماه یک ماه با تاخیر حقوق م ...

الهی بگردم ... طرف زمین خواری کرده ۱۰۰۰ میلیارد من لنگ یه تومن دو تومن چه زندگیه اخه