الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی ممنون از راهنمایی هات ❤️مشاورت خوب بود ؟ چی قبول شدی ؟ بعد هزینه مشاوره چطوره؟
من خودم مشاورم بد نبود پیشنهاد نمیکنم ولی
مشاور فامیلمون بود ولی استاد زیست من بود
در خواست میدم میفرستم شماره ایدیش
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
خیلی ممنون از راهنمایی هات ❤️مشاورت خوب بود ؟ چی قبول شدی ؟ بعد هزینه مشاوره چطوره؟
مشاوره فامیلمون گفتم که اون رتبه برتر شد کلا نمیدونم چی میخونه دندون یا پزشکی همه میگن دکتر فقط می دونم رتبش زیر ۵۰۰ بود فامیلمون
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
او چه خوب از کی شروع کرده بود بعد این مشاوره مجازی دیگه؟
نمیدونم
ممنون❤️فقط باید تماس بگیرم یا تلگرام اینا پیام بدم ؟
نمیدونم من پیام دادم ولی فکر کنم زنگ هم مشکلی نباشه پیجش دارم