2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 4807 بازدید | 61 پست
کلاس ثبت نام کردم از هفته دوم برای هر درس هفته ای یه جلسه ۳ ساعته به گفته خودشون اول دهم رو کار میکن ...

خوبه و حتما تو انتخاب استاد دقت کن 

و اگر نمیبینی خودتم نمیتونی برنامه بریزی حتما مشاور بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی کیو گاج برای کسی که تازه شروع کرده یکم سنگین نیست؟من خودم شنیده بودم چند تا از بچه ها میگفتن اصلا ...

برای شیمی برای من آی کیو اصلا سنگین نبود ولی اگ زیست تا حالا تست کار نکردی بهتره با خ سبز تک پایه شروع کنی بعد بری سراغ ای کیو

خیلی ممنون از راهنمایی هات ❤️مشاورت خوب بود ؟ چی قبول شدی ؟ بعد هزینه مشاوره چطوره؟

من خودم مشاورم بد نبود پیشنهاد نمیکنم ولی 

مشاور فامیلمون بود ولی استاد زیست من بود 

در خواست میدم میفرستم شماره ایدیش 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خیلی ممنون از راهنمایی هات ❤️مشاورت خوب بود ؟ چی قبول شدی ؟ بعد هزینه مشاوره چطوره؟

مشاوره فامیلمون گفتم که اون رتبه برتر شد کلا نمیدونم چی میخونه دندون یا پزشکی همه میگن دکتر فقط می دونم رتبش زیر ۵۰۰ بود فامیلمون 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

مشاوره فامیلمون گفتم که اون رتبه برتر شد کلا نمیدونم چی میخونه دندون یا پزشکی همه میگن دکتر فقط می د ...

او چه خوب 

از کی شروع کرده بود 

بعد این مشاوره مجازی دیگه؟ 

او چه خوب از کی شروع کرده بود بعد این مشاوره مجازی دیگه؟

نمیدونم  

ممنون❤️فقط باید تماس بگیرم یا تلگرام اینا پیام بدم ؟

نمیدونم من پیام دادم ولی فکر کنم زنگ هم مشکلی نباشه پیجش دارم 

سلام تاپیکت رو اتفاقی دیدم دوستماگر میخوای مشاور خودمو برات معرفی کنم ولی خوب باید ببینی تصمیمت جدیه ...

نمی‌خوام پشت کنکور بمونم سال دیگه یه رشته دولتی مامایی و بینایی سنجی و.. تهران می‌خوام بیارم 

مشاورتون خوب شد ؟ شما چی قبول شدید و از کی شروع کردید؟