2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 4807 بازدید | 61 پست
شیمی فراهانیفیزیک قضاتیریاضی کرمی و کتاب خیلی سبز و آی کیوزیست هم حسینی و تست زیااااااااد و کتاب هم ...

کلاس ثبت نام کردم 

لازمه این معلم ها رو هم کلاس هاشون رو ثبت نام کنم به نظرت ؟ 

بعد باشگاه و کلاس زبان میرم 

به نظرت امسال بزارم کنار ؟ باشگاه رو که می‌زارم کنار مجبورم ولی زبان چی ؟

نهایی ها رو هم خیلییی جدی بگیر خیلی اگه عمومی از پایه ضعیفی از تابستون همون درسای ضعیف رو بذار داخل ...

عمومی هام بد نیست چون اکثرا حفظین زبانمم کلاس چند ساله میرم خوبه زبانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آی کیو هم‌همچین تستاش سخت نیس

خب پس اوکیه

فقط ببخشید شما از شرایط ترمیم معدل خبر دارید؟

منم امسال یازدهمی هستم و ۶ تا نهایی داشتم

ولی خیلی بد دادم

میخوام تابستون بخونم برای دوازدهم 

الان اگه بخوام ترمیم کنم ۶ تا با همه؟ 

و اینکه پشت کنکور موندن شرایط خاصی نداره؟ که مثلا مجبور باشیم دوازدهم رو همه درسا رو ترمیم کنیم؟ چون همچین چیزی شنیده بودم قبلا

کلاس ثبت نام کردم لازمه این معلم ها رو هم کلاس هاشون رو ثبت نام کنم به نظرت ؟ بعد باشگاه و کلاس زبان ...

کدوم دبیرا؟

ببین این دبیرایی که من میگم عاااالین، اکثر دوستای تجربیات نتیجه گرفتن

اما اگه میدونی کلاسای خودت خوبن با همونا پیش برو

ببین بنظرم هفته دو سه بار باشگاه قرار نیست یه درست لطمه بزنه و اتفاقا برای تقویت روحیه ات هن خوبه و اگه مسیر رفت و آمد خیلی طولانی نیست و حداکثر دو ساعت وقت میگیره برو

زبان کدوم سطحی؟

اگه با همین سطح از پس نهایی زبان برمیای 

کنار بذار و بعد از کنکور دوباره ادامه بده

اما اگه نه ضعیفی که حتما ادامه بده 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
عمومی هام بد نیست چون اکثرا حفظین زبانمم کلاس چند ساله میرم خوبه زبانم

خیلی خوبه

ولی فقط برای ۲۰ بخون،به زیر ۲۰ قانع نشو

ادبیات هم جعفری

عربی فلاح

و زبان قریشی

اساتید خوبین

یازدهمم الان نه صفر مطلق که نیستم نمراتم تو مدرسه خوبه اما تست تا حالا نزدم

خب پس خوبه  

برو موسسه های مختلف استاد های مختلف ببین تو تلگرام ببین با کدوم بهتر یاد میگری کلاس همون ها بگیر بعد آزمون وابسته به اینکه چندتا می خوای بدی مثلا اگه ماز می خوای سطح سوالش خوبه ولی سطح اینکه حضوری نیست بده و ممکنه سر جلسه استرسی بشی بین ماز و قلمچی انتخاب کن ولی هر کدوم رفتی تجربه و پیشنهادم میگه اون یکی سوالش دانلود کن بزن که آمادگی داشته باشی 

برای مشاور کنکور حتما حتما خانم بگیر کاری ندادم نه من آدمش نیستم فلان ولی بعضی مشاور ها کرم دارن ولی خب اگه امشاور آقا میگری از ابن چیزا نباشه 

اگه خواستی  استاد زیستم مشاور کنکور بود قبولی هم داد شمارش بهت میدم بد اخلاقه ولی قبولی داره 

واینکه به این فکر کن که اگه واقعا می خونی بکیر و اینکه هیچ وقت به روز ها و شرایط الانت بر نمیگردی قدرش بدون از ته دل بهت میگم نشه روزی که حسرتت بشه دانشکاه ایکس رشته ایکس بخون  زندگی اونقدر کوتاهه که اتفاقا یه چیز هایی مثل کنکور اگه از فرصت استفاده نکنی اونی که می خوای نسازی دیگه سخته یا نشدنی 

چون بعد ۱۸ ۱۹ سالگی معمولا پشت کنکور درک نمیشی رعایت نمیکنن فشار بیشتر مجبور میشی آزاد یه چی بخونی دوباره یا دولتی رشته که  دوست نداری دنبال برگشت باشی این وسط عشق بشی نشی مشکلات پدر مادر و.... بخون امسال طلاس بخدا طلاس 

اگه بری دانشگاه آزاد اونایی که فط برای شوهر رل زدن نیومدن حسرت  ناراحتی رشته ای که می خواستن نرسیدن میبینی حرف هام درک میکنی 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

کدوم دبیرا؟ببین این دبیرایی که من میگم عاااالین، اکثر دوستای تجربیات نتیجه گرفتناما اگه میدونی کلاسا ...

دبیری معروفی نیستن 

زبانم سطح معمولیه لازمه ادامه بدم فکر کنم چون دوازدهم زبانش سخته و ممکنه به مشکل بخورم 

ممنون از راهنمایی هات ❤️

خب پس اوکیهفقط ببخشید شما از شرایط ترمیم معدل خبر دارید؟منم امسال یازدهمی هستم و ۶ تا نهایی داشتمولی ...

ببین  ترمیم خیلی شرایط خاصی نداره

میخونی و بعد میری آزمون میدی

مثل همین امسال

ولی با این تفاوت که دیگه فرجه خاصی نداری

اینقدر در طی سال باید مطالب رو خوب بخونی که بدون دوره هم بتونی ۲۰ بگیری

الان ۶۰ درصد معدله

خیلیییی جدی بگیر و فقط و فقط برای ۲۰ بخون

از الان هم به پشت کنکور فکر نکن

به خودت بگو همین امسال باید قبول بشم

ببین همین امسال صدتو و بذار و قبول شو

برای پشت کنکور موندن حلوا خیرات نمیکنن

از ی هفته بعد از امتحانا

خیلی جدی شروع کن

و تست و آزمون رو خیلییی جدی بگیر

تست زیاد نزنی آزمون ندی و تحلیل نکنی باختیییی

خیلی خوبهولی فقط برای ۲۰ بخون،به زیر ۲۰ قانع نشوادبیات هم جعفریعربی فلاحو زبان قریشیاساتید خوبین

خیلی ممنون ❤️

کلاس های معلمایی که میگی رو باید کجا ثبت نام کنم هیچ اطلاعاتی ندارم 

دبیری معروفی نیستن زبانم سطح معمولیه لازمه ادامه بدم فکر کنم چون دوازدهم زبانش سخته و ممکنه به مشکل ...

خب پس حتما ادامه بده

موفق باشی عزیزم

خب پس خوبه برو موسسه های مختلف استاد های مختلف ببین تو تلگرام ببین با کدوم بهتر یاد میگری کلاس همون ...

خیلی ممنون از راهنمایی هات ❤️

مشاورت خوب بود ؟ چی قبول شدی ؟ بعد هزینه مشاوره چطوره؟ 

خیلی ممنون ❤️کلاس های معلمایی که میگی رو باید کجا ثبت نام کنم هیچ اطلاعاتی ندارم

خواهش میکنم قشنگم

ببین جعفری کانال داره داخل تلگرام و داخل ماز هم درس میده

فلاح تاملنده

قریشی کلاسینو

حسینی زیست اگه اشتباه نکنم باز خودش کانال داره 

کرمی موسسه آلفا اسکل

قضاتی هم سرچ کن داخل گوگل

فراهانی هم خودش موسسه داره

اینا همه مجازی ان 

کلیپاشون داخل تلگرام پخش شدن،یکی دو جلسه ازشون ببین اگه تونستی ارتباط بگیری شرکت کن