2777
2789
عنوان

ماه کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدر میخواین به خورشید خانم نگاه کنید و  زیر نور خورشید قدم بزنید

اما به ماه رو هر چی کمتر بهش خیره بشید بهتره  و آرزوهاتون رو برخلاف چیزی که میگن  شب ماه کامل نگین و برای بدست آوردنش در برابر ماه دعا نکنید 

حالا من دقت کردم ماه کامل میشه من عصبی میشم شبیه حالت پریود!احساس میکنم یه گرگینه ی درونی دارم!😁

من دقیقا شبیه دوران پی ام اسم میشم،  من اون زمان هم یه حالت عصبی و کلافه همراه با ناامیدی دارم

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است
۱۹ خرداد ماه کامل شد نه امشب

نه منظورم ماه شب چهارده و پونزدهه،  دقیقا این دو شب من بهم میریزم

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است
من دقیقا شبیه دوران پی ام اسم میشم، من اون زمان هم یه حالت عصبی و کلافه همراه با ناامیدی دارم

بچه ها فکرکنم داره انرژی های منفیتون خالی میشه

بشینید جلوی ماه یکم دعا کنید احتمالا بخاطر همینه

من دقیقا شبیه دوران پی ام اسم میشم، من اون زمان هم یه حالت عصبی و کلافه همراه با ناامیدی دارم

خب پس مثل خودمی.

توو گوگل یه چند تا مطلب خوندم در این مورد، نوشته بود که کامل شدن ماه روی خلقیات انسان تاثیر میذاره