2777
2789

منی که خونه برادرم میرم بااینکه مجرده محلم نمیده . خونه خاهرم میرفتم اونم قهررفته 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم همین بودیم الان ک مامان بابام دارن جدا میشن بهتر شده ولی بازم دلم نمیخاد برم واقعن عذابه

خیلی عذاب بزرگیه خداسردشمناشم نیاره اینقدردلم گرفته دوس دارم بمیرم

خیلی عذاب بزرگیه خداسردشمناشم نیاره اینقدردلم گرفته دوس دارم بمیرم

خدا نکنه عزیزم این چ حرفیه . الان ک خونه خودتی بیخیال باش بهشون فکر نکن آدمای سمی نباید تو زندگیت باشن حتا مادر پدر حتا فرزند . خودتو اذیت نکن می‌دونم چقدر سخته همین الانشم ک دارم راجبش حرف میزنم چشام اشکی شد ولی باور من ارزش ندارن ک خودتو داغون کنی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نرو خواهر نرو 

من یه عمر شرمنده بچه‌هام شدم 

از کار زندگی خودم می‌گذشتم 

میرفتم اونجا میشستم و میسابیدم 

دست آخر یه دعواایی راه مینداختن 

منم عصبی میشدم دست بچه‌ها رو با عصبانی میگرفتمو میومدم 

خونه خودم با کلی غصه و گریه و عقده طفلی بچه ها هم فقط نگاه میکردن و سکوت 

ولی الان نه سعی میکنم بیشتر به کارهای خودم برسم 

اینجوری هم برای خودم بهتره هم برای اونا 

جالب اونجاس که همونایی که ازآسایش خودم میکندیدم واسه اونا حتی حالی ازم نمیپرسن 

حتی مامانم 

نرو خواهر نرو من یه عمر شرمنده بچه‌هام شدم از کار زندگی خودم می‌گذشتم میرفتم اونجا میشستم و میسابیدم ...

من همیشه سرخانوادم باشوهرم بحث میکنم بااینکه میدونم خونوادم مقصرن بازم کوتاه نمیام ولی واقعاپشیمونم💔همش دعوامیکنن بابام اصلا به فکرزن وبچش نبودونیی اصلا....