2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده داروی اعصاب می خورم ولی تاثیر نداره روم. یه خانواده خوب داشتم و با یه خانواده خوب هم ازدواج کردم همسرم از هر لحاظ فوق العاده ست و خیلی عاقل و دانا

اما متاسفانه من و بچه هام خیلی ساده ایم. هیچ کدوم از اطرافیانم اینجور نیستن به این خاطر افسردگی شدید گرفتم کار شبانه روزم گریه کردنه حالم خرابه دوست دارم بمیرم تا آبروم نره 

فکر می کنم بچه هام تا آخر عمرشون مجرد می مونن چون واقعا ساده هستن. این فکرا منو از پا درآورده نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساده یعنی چی ، مریضن یا ساده به معنی سرو ساده و بدون زرنگ بازی؟

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یعنی این سادگبت بهتون ضربه زده؟،حالا شوهرت با خاتواده ات تدکر نمیدن من شوهرم بهم خیلی تذکر میده باعث شده تغییر کنم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

تحت نظر روان پزشکم

عزیزم روانپزشک دارو میده 

بعد که دارو بهت داد باید با روانشناس صحبت کنی تا راهکار رفتاری بهت بده و بتونی باهاش دردودل کنی خودتو خالی کنی 

روانپزشک+روانشناس اینطور درمان میشی ان‌شاءالله