2777
2789
عنوان

وای مادرشوهرم زنگ زد🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 23 پست

پس امتحاناتت چی اگه بری ؟

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اخه با ی ماشینیمگفتم چرا بدون دعوت برمخلاصه زنگ زدن از روی اجبار بوده فک کنم🥲حس خوبی ندارمممم کلاال ...

فاط همینی ک هست بگیر

خیلیم خو اخلاق باش و پیششون خودتو نگیر ولی زیادم شوخی نکن صمیمی باش و به مادرشوهرت احترام بزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه با ی ماشینیمگفتم چرا بدون دعوت برمخلاصه زنگ زدن از روی اجبار بوده فک کنم🥲حس خوبی ندارمممم کلاال ...

نه بابا اگه دوس داری برو .خب اصل کاری نامزدت بوده بهت گفته دیگه قطعا اول با اونا هماهنگ کرده،البته تو دوران نامزدی این حسا طبیعیه .

آفرین واسه خودت ارزش قائل شدی بهشون فهموندی دم دستی نیستی که هر جا خواستن برن تو هم باشی باید زنگ بزنن و دعوت کنن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

کار خوبی کردی ب خداسیاست داشته باش ن مثل مااحمق خواهرشوهرمن ۳ساله ازدواج کرده یه پسرداره ازوقتی نامزدکردیبارب خانواده شوهرش مادرشوهریاهرکی زنگ نزد حتی برای تبریک عیدیاتولد یبارمادرشوهرش گلگی کرد ک چرا زنگ نمیزنه اینم دراومد ب شوهرش گفت من حتی ب مادربزرگ خودمم زنگ نمیزنم دوس ندارم از تلفن زدن درصورتیکه دروغ میگفت 

ولی خودش توقعش بالاس اگر مثلا عمویی خاله ای کسی ب مادرشوهرش بگن بچه هاتم فلان جشن بگوبیان دعوتن این نمیره میگه شخصابایدب خودمون زنگ بزنن

الانم موقع تولدش خانواده شوهرش همه زنگ بزنن استوری بذارن تبریک بگن ولی اون نه 

انقدرم قبروقیمت داره